Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
P

psychostasia

Гостин
Клоп го става Мане на клупа на вакво дерби и го пушта окс пред него :D
Вилијан уште не знае дали шутна или центрираше ама голчето си вреди за сите пари сосе кусурот.
Конте да не е подолу од Клоп, го остави бакајоко цела утакмица, на клупа фабрегас :coffee: и Дринквотер во прва постава.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Клоп го става Мане на клупа на вакво дерби и го пушта окс пред него :D
Вилијан уште не знае дали шутна или центрираше ама голчето си вреди за сите пари сосе кусурот.
Конте да не е подолу од Клоп, го остави бакајоко цела утакмица, на клупа фабрегас :coffee: и Дринквотер во прва постава.
Окс изигра перфектна утакмица.

P

psychostasia

Гостин
Окс изигра перфектна утакмица.
Перфектна во смисол дека добро покриваше и имаше една среќна асистенција која повеќе беше грешка од неспретност на Бакајоко. Мане ќе го правеше истото тоа плус ќе добиеше тежина играта по неговата страна затоа што е многу поагилен и со подобра техника. Јас сум убеден дека со ваква игра ко денес на Челси и со Мане наместо Окс (или ете барем накај 55-60та да го ставеше) Ливерпул ќе дадеа барем три гола. Мане и Салах се убиствена комбинација за ваква игра ко денес што играше Конте.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Перфектна во смисол дека добро покриваше и имаше една среќна асистенција која повеќе беше грешка од неспретност на Бакајоко. Мане ќе го правеше истото тоа плус ќе добиеше тежина играта по неговата страна затоа што е многу поагилен и со подобра техника. Јас сум убеден дека со ваква игра ко денес на Челси и со Мане наместо Окс (или ете барем накај 55-60та да го ставеше) Ливерпул ќе дадеа барем три гола. Мане и Салах се убиствена комбинација за ваква игра ко денес што играше Конте.
Јас се сложувам дека Мане би бил можеби поопасен во офанзива и се слагам дека измената требаше да биде порано, само муабетот ми беше дека Окс денес имаше одлична утакмица. Покриваше многу во дефанзива, беше активен напад и ете имаше (среќна) асистенција.
Што му беше филмот на Клоп со ротациите, поима неам.

P

psychostasia

Гостин
Не викам дека не беше добар Окс, само на вакво дерби Мане требаше и мораше да добие минутажа ама изгледа дека тој еден гол му беше доволен на Клоп. Веројатно не излезе на терен со помисла да го добие дербито туку само се обиде да не изгуби. Додуша малку фалеше и да победи да не беше Мињоле таков токмак. Јас би излегол со Мане и Вајналдум уште од старт, а Окс би го чувал за измена.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се слагам со се', освен со тоа дека Мињоле е виновен за голот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еееееејјјјј абе што вака Конте искочил со три холдинг мидфилдерс на дерби :icon_lol:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Еееееејјјјј абе што вака Конте искочил со три холдинг мидфилдерс на дерби :icon_lol:
Во секој потежок натпревар сезонава игра 3-5-2 со Канте, Бакајоко и Фабрегас во средина. Ама Фабрегас ги изигра сите натпревари месецов, па го стави Дринквотер на негова позиција, кој доста офанзивно играше и често се уфрлаше во шеснаесетник, дури и пред Мората.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Во секој потежок натпревар сезонава игра 3-5-2 со Канте, Бакајоко и Фабрегас во средина. Ама Фабрегас ги изигра сите натпревари месецов, па го стави Дринквотер на негова позиција, кој доста офанзивно играше и често се уфрлаше во шеснаесетник, дури и пред Мората.
Брат ако е така, Фелаини кај Јунајтед во 2/3 од случаите се уфрла напред и го користат ко таргет мен, па и покрај тоа за Мурињо се знае дека игра конзервативно. Така и со Дринквотер сеа. Ако не се лажам Конте и Луиз го играше во средина на некои утакмици коа Канте беше повреден?

Него, Мохамед Салах :cuc:

Го немав гледано во Рома освен во ЛШ и ЛЕ, мислев уште е со speed 99 и ништо друго, ама братот е improved верзија на Мане, поштено си гази.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да де, сега сите смеат така да играат ама Мурињо кога игра е absolutely haram. :icon_mrgr:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Како сосила се правете удрени, не е толку важно составот на хартија што и како има, туку срамниот пристап е она што му се приговара на Мурињо најмногу. Особено двата меча на Енфилд минатата и оваа сезона.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како сосила се правете удрени, не е толку важно составот на хартија што и како има, туку срамниот пристап е она што му се приговара на Мурињо најмногу. Особено двата меча на Енфилд минатата и оваа сезона.
Се согласувам, страшен пристап имаше Конте против Сити па и против Арсенал. Ама тогаш имаше муабети per strasni se glej so pravat kako poinaku protiv niv :(

Нињо објасни ама еве јас се кладам дека Мурињо да искочи со Фелаини Матиќ Џонс средина и да има напаѓачки пристап, пак ќе се коментира за составот. Ама ајде ќе се правиме сосила удрени ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom