Најекономично греење (затоплување)Како климата го суши воздухот во зима, нели во лето кондензира внатрешната а во зимо надворешната единица? Или нешто не сум доразбрал до крај.
Види
Најекономично греење (затоплување)Како климата го суши воздухот во зима, нели во лето кондензира внатрешната а во зимо надворешната единица? Или нешто не сум доразбрал до крај.
Никако ете како.Како климата го суши воздухот во зима, нели во лето кондензира внатрешната а во зимо надворешната единица? Или нешто не сум доразбрал до крај.
Не се сложувам за сушењето, како што пишав погоре.Сушење алишта зимно време прави одлично навлажнување на воздухот. И ароматизација истовремено. Комбинирано со клима уред за економично загревање и карбонски филтер за прочистување на воздухот е совршена комбинација за свеж и топол дом.
Не ми се верува што се стручњаци пишуваат на форумов. Демек кондензирала наворешната и како може да има влага во просторијата зимно време.Како климата го суши воздухот во зима, нели во лето кондензира внатрешната а во зимо надворешната единица? Или нешто не сум доразбрал до крај.
Земи си Амбер 12к и уживај. Малце е поскапа, али вреди.Mene mi trrba za 35 m2
добро што не е во ред со тебе и дали со поставеното прашање нешто и некого на нешто го наведов или му сугеритав нешто дури и не сум се прогласил никогаш за стручњак.Не ми се верува што се стручњаци пишуваат на форумов. Демек кондензирала наворешната и како може да има влага во просторијата зимно време.
Слушајте ги експертиве и далеку ке стигнете....ова е само за добар виц, мислењето на стрчњаков.
.добро што не е во ред со тебе и дали со поставеното прашање нешто и некого на нешто го наведов или му сугеритав нешто дури и не сум се прогласил никогаш за стручњак.
поставив прашање како климата го суши воздухот? ако знаеш објасни ми мене а и другите што незнаат на начин да разбереме а не вака со напади,
ако сакаш да ми вратиш зарди тоа што ги нарекувам промотерите на една многу ценета марка и бренд со недолични но заслужени изрази во ред, се друго ти е без веза.
дополнително ајде стручно објасни кде оди водата од просторијата со користење клима во зимо , во лето постапката ја знам перфектно
А бе не сум стучњак како тебе за клими,ама да земи Амбер,а не фх 35? Чудно ми е ова. Инаку јас се греам со фх 35,(по препорака од Стрелец),и сум презадоволен. Поекономично греење-здравје. Инаку се греев со дрва,и ми беа потребни од 8 до 10 м3. ПоздравНе ми се верува што се стручњаци пишуваат на форумов. Демек кондензирала наворешната и како може да има влага во просторијата зимно време.
Слушајте ги експертиве и далеку ке стигнете....ова е само за добар виц, мислењето на стрчњаков.[DOUBLEPOST=1511286991][/DOUBLEPOST]
Земи си Амбер 12к и уживај. Малце е поскапа, али вреди.
Тоа е ОК, и многу ми е мило што премина од дрва на ФХ 35. Полека ќе преминеш и од ФХ 35 на Амбер. Полека полека...за се треба време.А бе не сум стучњак како тебе за клими,ама да земи Амбер,а не фх 35? Чудно ми е ова. Инаку јас се греам со фх 35,(по препорака од Стрелец),и сум презадоволен. Поекономично греење-здравје. Инаку се греев со дрва,и ми беа потребни од 8 до 10 м3. Поздрав
Јас се греам со фх35,и сум презадоволен. Кујка,2 спрат 36м2. ПоздравZdravo
Zaintetesiran sum za inverter za 35 m2 za Bitola se mislam pomegu gree amber i mitsu fh 35. Ve molam za preporaki. Moze i nekoja treta. Budzet 1000-1100 eur
Водата/влагата дел бега низ објектот низ проветрување а дел останува во објектот само не се забележува.дополнително ајде стручно објасни кде оди водата од просторијата со користење клима во зимо
Каде се јавува кај тебе на стаклото од внатрешна страна или помеѓу двете стакла на термопанот?Ajde edno prasanje vie sto imate pvc prozori dali vi se javuva konsetacija na stakloto od pvc prozorite ?