Фан Клуб: Интер

Ме боли кур, кој ќе игра прв состав, нека му ја мисли келавиот не ние тука.
Да се надеваме на позитивен резултат.

Против Реал ланскиот играме или против Аталанта :cautious:

Jas da sum na mestoto na dalber vo januari si odam od inter, da grees klupa za nekoi invalidi da igrat nebiva.

А Кансело што да каже, оној закотвениот игра пред него.

Поголем очај од игра во живот немам видено. Ова е чиста катастрофа, никаква идеја, ништо, НУЛА.

Спалети да ти ебам матер да ти ебам. Колку се неупотребливи и бескорисни Сантон и Дамброзио, толку ми е мака коа ги гледам, ми иде да се расплачам. Абе грам мозок да имаш на овие двајца треба влез во стадион да им забраниш, а не прва постава.

Оваа утакмица Х да извадиме да бидеме пресреќни. И ако имаме некаква минимална шанса за Конте, ова копитово ќелаво на клоци би го избркал од Интер.

Никад не сум оцчекуел дека ова ке го кажам ама ставај го Нагатомо во игра.Кој очибол е Сантон не ми е верно ,да бев занети сега од трибина ке се симнев и сам ке се сменев со Дамброзио. Која беда од бекови еј.

Чудно е зошто не ги игра новите бекови, секогаш сакал во тим да има офанзивни бекови и ги играл таквите.

Jas sum malerot da znaete gi propustiv pocetnite 15 min od 2to poluvreme i dadovme 2 gola.

Една добра и една тажна вест после мечов. Добрата е дека Икарди ја реши и заби два гола, лошата е дека за вториот гол доби тацна од Дамброзио и тоа со ЛЕВА НОГА. Повторувам, СО ЛЕВА НОГА. Лапај си загарантирано место во прв тим до 2022 година, ти ебам све келнерско одвратно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom