Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Тавекио ли е крив сега ?

Се гледа по генијалниов потег за избор на тренер дека интераш им води федерација.. :ROFLMAO:
Така е, прво вашиот човек Тавекио ве прелажа откако првично рече дека или титулите од калчополи ќе ви ги врати или 500 милиони евра оштета.
После стана интераш кој намерно го гони големиот Ањели и го казнува.

Еве сега нов удар за Јуве од страна на Тавекио, намерно постави лош селектор и намерно последната и клучна утакмица ја стави да се игра на Меаца, тука да испадне пројувенташката Италија.

Тавекио Морати а.к.а Кајсер Созе.

Why do not I resign? I can not speak now, in the future I will.
Yesterday I apologized to the Italians for the result. My score is one of the best in the last 40 years, I lost two games in two years, "said Ventura

:icon_lol::icon_lol:
12 години немаа пораз на квалификации пред него :unsure:

Why do not I resign? I can not speak now, in the future I will.
Yesterday I apologized to the Italians for the result. My score is one of the best in the last 40 years, I lost two games in two years, "said Ventura

:icon_lol::icon_lol:
kretenov duri i utnal sopstvena statistika, 3 porazi imaat, svedska, spanija i francija prijatelska.

23561392_1936770016540054_7878882064830404828_n.jpg

Нема да се квалификуваат ако живи 200 години Вентура и пак ја земе Италија. Секс години има (69), ја испоеба цела репрезентација му ебем идиотот глупав

Kaлдара , Ругани , Бернадески и Спинацола таму ќе ги давате? :свиркам::свиркам::D:D:D
Смеј се, ќе те видам Чезена 2022 коќе вие конкурент за ЛШ со овај состав :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom