Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знам брат, само што кога ќе пишеш некој тука нешто за Блиндодма влагавте ко Рохо на чехињите со „абе ти знаеш ли колку е поткован он техички, може да игра штопер, може да игра лев бек, дмф, дури може и да креира, џабе е земен, за иднина плус ќе биде тука, одличен дил“ а сеа ми го споредуваш со Рагнар факинг Клаван :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Ова, земен е за иднина е зборено за секој играч на Јунајтед, освен за Блинд и Линделоф.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро, без иднината, извини али зборено е дека е верситилен, може да игра стопеес позиции, интелегентен бил и многу ќе користел. Еве, користи :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова, земен е за иднина е зборено за секој играч на Јунајтед, освен за Блинд и Линделоф.
Не знам дали и каква е оваа форма на хумор, ама, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Линделов, висок, јак, со Баји топ тандем, новите Видиќ и Рио. hhh

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не знам дали и каква е оваа форма на хумор, ама, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

И тоа ли го има у фан клуб? :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
А па Мојс кога освои Комјунити, бре бре бре, недојден а веќе почна да осваја. Спаваш ли мирно премијер лиго.
Шкотска крв имаше Мојс, лично од Ферги избран, благословен од Ед Генијалецот, немаше шанси да флопне.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Добро, без иднината, извини али зборено е дека е верситилен, може да игра стопеес позиции, интелегентен бил и многу ќе користел. Еве, користи :D
А бе Пеџа, од толку пропаднати трансфери на Јунајтед, ти за Блинд се фати. :pos:

Не знам дали и каква е оваа форма на хумор, ама, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Тимов има многу светла иднина.
Депај, Шо, Лингард, Смолинг, Ерера, Шнајдерлин, Марсијал, Переира. Додај им 2-3 светска класа играчи и имаш тим кој комотно може 5-6 години да игра заедно на високо ниво.
Све што им треба е некој кој може да укомпонира да изгледаат како целина, и кој ке ги држи како под челична дисциплина.
Визионер.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
The next one is ours, ќе да е на Даглиш. Ваљда кажана во некој поинаков контекст од коа го прашале за новата титула на Јунајтед ( рани 90ти ) :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.970
Поени од реакции
67.766
Ти текнува на твојот муабет за Бранаган и Барса :icon_lol:, од рубриката Курир Дознава...
Иначе, за стариве мислења, ке се сложам со колега ти.

Охооо, материјал за ремет до 101 и назад само што тоа е реално педерска работа, да копаш стари мислења :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам дали и каква е оваа форма на хумор, ама, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.
Ама зошто? :)

Малце поблага верзија на Рохо, игра со десна нога, и за нијанса подобар преглед на игра има.

Али ајде белки ќе излезе нешто слично на Видич од него, бидејќи многу ме потсека на него во физичката градба.
Ако Мурињо знаел низ кариерата да погоди играч тоа е стопер. Рохо и Џонс кога успеа да ги врати од мртвите..
И Златан збореше пофално за Линделоф пред месец дена.
Не ја имам гледано Бенфика искрено, од тоа што го гледам по Јутјуб изгледа ветувачки. Некомпромисен е како Видич и со глава и во дуели по земја. Има брзина и техника во игра со топка...накратко тие квалитети ми бодат вочи.
Океј сега имаме 2 стопера по 23 години и мислам дека Мурињо со Баји и Линделоф ја поставува основата на неговиот Манчестер Јунајтед. Ќе развива парнерство помеѓу овие 2ца кое може да трае едно 10тина години, така да само да се надеваме дека ќе се вклопат и дека конечно дефанзивата ќе почне да ни заличува на нешто, без разлика што не примаме кој знае колку голови последниве 2 сезони.
Со среќа да ни е трансферов на Линделоф и да се надеваме дека ќе ги следи стапките на Баји. Не го имам следено и не можам да давам проценки, но имам верба во Мурињо за трансфериве, поготово за дефанзивниве играчи така да ако скандинавецов ги задоволува неговите критериуми тогаш топ.

Се двоумам што ќе се случува за левава бековска позиција. Засега со никој посериозно не не поврзуваат (освен со Менди пред некој период на ниво на слабо поткрепена шпекулација), а гледам дека за Дармиан сме одбиле неколку понуди така да ме копка дали со добрите партии на крајов од сезонава успеа да го купи Мурињо.
Најдобрата работа за Линделоф што ја прочитав по интернетов е: He driblles like mental person.
Линделоф 22 години, Мората 24, Белоти 23... Погба 24, Рашфорд 19, Марсијал 21.[DOUBLEPOST=1497138812][/DOUBLEPOST]

Рохо мислам дека ке биде конкуренцијата. @ziak92 ке го игра Рохо и на лев бек, ако Линделоф и Баји ке му се централен пар.
Немаме потреба сега од Кин кога го купивме Линделоф. Првотимци најверојатно ќе бидат тој и Баји, а Рохо, Џонс, Смолинг и Туанзебе за ротација се сосема ок така да трансферот на Кин моментално според мене е непотребен. Доколку е точно дека Моу ги сакал и Мората и Белоти изгледа планира да ја менува формацијата и да игра со двајца напаѓачи веројатно 4-4-2.
Ме радува тоа во статијата погоре, за квалитетите на Линделоф со топка. Ни фали таков стопер, што сака и знае да игра со топката. Погба, Мики, Мата и остали речиси секоја акција се враќаа поназад да примат топка, Фелаини речиси секоја ја враќа назад, Керик е веќе стар да се рачуна на него. Баш ме интересира што планира Мурињо со средината, дали ќе го врати Погба поназад со Ерера, или ќе го форсира на 10ка, а назад Фелаини и Ерера (се молам да не е второто).

Што има ново за Мората, Фабињо и остали? Перишич чинам готов беше, ама после излезе не се согласувале за цената.
Линделоф ги има каректеристиките на Фердинанд(смирен, добар со топка, ја чита играта на противникот) додека Баји е ко Видиќ (касап кој не ебе жива сила, влегува со 100% во секој дуел).

Е сега не значи дека ако ги имаат истите карактеристики ќе функционираат и на теренот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Точно е, за Линделоф беФме оптимисти. Мада, јас за него уште имам надеж дека може да се опорави зошто гледам за Шведска солидно игра а и во Бенфика имаше добри партии. И Давид Луиз се глупираше на почетокот во Челзи па созреа (што не зборам дека и овој ќе созрее туку дебилно ми е да се отпишува некој после една сезона). Проблемот се Смолинг и на огромна жалост Џонс кој пак се повреди за Англија :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom