Овој Мартин Д Фокс сите ќе го добиеме како поклон ?Само што ја објавија новата експанзија, Kobolds & catacombs.
Уште во понеделник секој што ќе се логира бесплатно добива леџендери, Marin the Fox.
Ќе има нов keyword - Recruit: Cards with the Recruit keyword immediately summon minions from your deck and put them into play. Some cards recruit minions that match certain conditions; others recruit randomly chosen minions.
Продолжуваат со истата шема како и другите експанзии годинава, па повторно ќе има по две леџендери карти за секоја класа. Во оваа експанзија секоја класа ќе добие леџендери оружје. Го покажаа за Прист.
Најавија и нов сингл плеер моуд, Dungeon Runs. Само не сфатив дали тоа ќе биде авантурата за оваа експанзија, или тоа си е скроз посебен моуд и плус ќе има авантура.
Повеќе информации, тука.
Почни да собираш голд . Ја до сега 2000 голд имам и 3500 даст. Арените исто средно жалосно ги завршив со 4 и 2 победи, но од паковите и плус четирите поклон пакови со двете гага арени собрав 500 даст.Pusta arena.... :'(
Srekja 6-7k dust iam, pa ako treba ke se skrsi drugo za da iam nekoja nova karta.
Inace odlicen art od toa so gleam...
Па шо кур тогаш тој стримерот шо го гледав се испосра од фалење дека ќе присуствувал на Близкон ќе ги добиел тоа поклоните - козметика (2 маунта за вов , скин за херој за овервоч и скин за пет за хироус оф д сторм) а наводно картата за ХС што ќе ја давале до отворањето денес не ја покажувале и наводно била некоја посебна што ние (што не сме биле на Близкон немало да ја имаме) ?^
Сите ќе го добиеме, а златно ќе добијат учесниците
Па шо кур тогаш тој стримерот шо го гледав се испосра од фалење дека ќе присуствувал на Близкон ќе ги добиел тоа поклоните - козметика (2 маунта за вов , скин за херој за овервоч и скин за пет за хироус оф д сторм) а наводно картата за ХС што ќе ја давале до отворањето денес не ја покажувале и наводно била некоја посебна што ние (што не сме биле на Близкон немало да ја имаме) ?
И тука мене одма ми дојде помислата дека таа карта ќе треба ние да ја купиме или крафтаме и дека играва полека ќе стане пеј ту вин .
Vikam aj ke grindam malku.Почни да собираш голд . Ја до сега 2000 голд имам и 3500 даст. Арените исто средно жалосно ги завршив со 4 и 2 победи, но од паковите и плус четирите поклон пакови со двете гага арени собрав 500 даст.
Со шо дек?
Како се добиваат паковите?
Со твич прајм. Ако си правел за Тиранда херојот кога даваа, може одма пак да се активира 7 дена триал и ти дава.Како се добиваат паковите?
Не сум правелСо твич прајм. Ако си правел за Тиранда херојот кога даваа, може одма пак да се активира 7 дена триал и ти дава.
Сакав така одма можеш да активираш пак. И да не си правел можеш да се регистрираш сега.Не сум правел
Направив и го земав,мислев 5 пака даваат така ти пишува на сликата. Иначе ми лапна доларче од сметка кога правев акаунт на амазонСакав така одма можеш да активираш пак. И да не си правел можеш да се регистрираш сега.
Карти пишува.Направив и го земав,мислев 5 пака даваат така ти пишува на сликата. Иначе ми лапна доларче од сметка кога правев акаунт на амазон