HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Pusta arena.... :'(

Srekja 6-7k dust iam, pa ako treba ke se skrsi drugo za da iam nekoja nova karta. :D

Inace odlicen art od toa so gleam...

Само што ја објавија новата експанзија, Kobolds & catacombs.

Уште во понеделник секој што ќе се логира бесплатно добива леџендери, Marin the Fox.

P4VPL0GDNQFD1509157206857.png

FMFQKP2D29A31509157206776.jpg

Ќе има нов keyword - Recruit: Cards with the Recruit keyword immediately summon minions from your deck and put them into play. Some cards recruit minions that match certain conditions; others recruit randomly chosen minions.

Продолжуваат со истата шема како и другите експанзии годинава, па повторно ќе има по две леџендери карти за секоја класа. Во оваа експанзија секоја класа ќе добие леџендери оружје. Го покажаа за Прист.

A0OXNYXZIDHO1509157207064.png

Најавија и нов сингл плеер моуд, Dungeon Runs. Само не сфатив дали тоа ќе биде авантурата за оваа експанзија, или тоа си е скроз посебен моуд и плус ќе има авантура.

Повеќе информации, тука.
Овој Мартин Д Фокс сите ќе го добиеме како поклон ?
Зошто пред некој ден еден стример спомна нешто дека оваа карта е уствари златното леџендари што ќе го даваат поклон за сите учесници на Близкон .[DOUBLEPOST=1509753138][/DOUBLEPOST]
Pusta arena.... :'(

Srekja 6-7k dust iam, pa ako treba ke se skrsi drugo za da iam nekoja nova karta. :D

Inace odlicen art od toa so gleam...
Почни да собираш голд . Ја до сега 2000 голд имам и 3500 даст. Арените исто средно жалосно ги завршив со 4 и 2 победи, но од паковите и плус четирите поклон пакови со двете гага арени собрав 500 даст.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
^
Сите ќе го добиеме, а златно ќе добијат учесниците

^
Сите ќе го добиеме, а златно ќе добијат учесниците
Па шо кур тогаш тој стримерот шо го гледав се испосра од фалење дека ќе присуствувал на Близкон ќе ги добиел тоа поклоните - козметика (2 маунта за вов , скин за херој за овервоч и скин за пет за хироус оф д сторм) а наводно картата за ХС што ќе ја давале до отворањето денес не ја покажувале и наводно била некоја посебна што ние (што не сме биле на Близкон немало да ја имаме) ?
И тука мене одма ми дојде помислата дека таа карта ќе треба ние да ја купиме или крафтаме и дека играва полека ќе стане пеј ту вин .

Па шо кур тогаш тој стримерот шо го гледав се испосра од фалење дека ќе присуствувал на Близкон ќе ги добиел тоа поклоните - козметика (2 маунта за вов , скин за херој за овервоч и скин за пет за хироус оф д сторм) а наводно картата за ХС што ќе ја давале до отворањето денес не ја покажувале и наводно била некоја посебна што ние (што не сме биле на Близкон немало да ја имаме) ?
И тука мене одма ми дојде помислата дека таа карта ќе треба ние да ја купиме или крафтаме и дека играва полека ќе стане пеј ту вин .

A Ben Brode eden strimer sho e... Bitno bikje zurkaaa so regrut kartive ysharj rage gomna da jade sea. Grupno gorenje ke mu praat i ke kraftaat doomsayer so dastot.

Почни да собираш голд . Ја до сега 2000 голд имам и 3500 даст. Арените исто средно жалосно ги завршив со 4 и 2 победи, но од паковите и плус четирите поклон пакови со двете гага арени собрав 500 даст.

Vikam aj ke grindam malku.
2 dena po 100 gold maximumot go vadam so davat, plus questovite. :D

Agro hunter u casual mode. :D Do 5ti turn gi tepas i prodolzuvas. Tie sto se poseriozni gi priznavas.
Na koj mu se prai zlato za ekspanzijata samo taka. Ladder jok. :D 75 - 80% winrate ima u casual dekov. :D Mada ke se osekas valkano posle. :D

https://i.imgur.com/P5WIxzj.jpg

Сакав така одма можеш да активираш пак. И да не си правел можеш да се регистрираш сега.
Направив и го земав,мислев 5 пака даваат така ти пишува на сликата. Иначе ми лапна доларче од сметка кога правев акаунт на амазон :boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom