Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ГРее со Тошиба компресор нема да најдеш....тука СПИНЕРОТ си само ти, сеа Осакава Грее сакаш да ја направиш кога те открив дек не греела а пред 1 саат напиша дека дига 50Ц на -10 зашто има Тошиба компресор и била послаба од Грее...
Хаха,
Чекај дали читам правилно, хаха,
Дали ти тоа не веруваш дека 35 квадрата, на надворешна 3.4 степени FH не може да направи 25 степени, и мислеш дека сум го доближувал до клима, печка за да покажам бш на овој форум.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka ti ja pokaze @vlavot garancijata za Mitsubishito da vidis koi mu se ovlasteni monteri i posebno delot kaj sto pisuva deka nevazi garancijata ako ne e montirana od nivni monteri (koi gi nemaat)Gree e bolje od Mitsu i Tosiba sega ?
Gree 10 god garancijata mi e stura mnogu ne znamKade rekov deka nemoze da zgree? ....no isto taka ni ti nerece koja ti e zadadena T za da vnatre bide 25, na koj Fan ti e fiksirana i kolku trosi....ja citam i izmegju redovi toa sto manipulanti kako tebe go serviraat kako zdravo za gotovo....[DOUBLEPOST=1509711256][/DOUBLEPOST]
Neka ti ja pokaze @vlavot garancijata za Mitsubishito da vidis koi mu se ovlasteni monteri i posebno delot kaj sto pisuva deka nevazi garancijata ako ne e montirana od nivni monteri (koi gi nemaat)
So zdravje da se sluzisGree 10 god garancijata mi e stura mnogu ne znam
Kupiv Toshiba suzumi plus 16ka za greenje 35 m2
Fala samo ne znam samo dali ke gree 35 m2So zdravje da se sluzis
Kade rekov deka nemoze da zgree? ....no isto taka ni ti nerece koja ti e zadadena T za da vnatre bide 25, na koj Fan ti e fiksirana i kolku trosi...a bogami i kolku pati u denot gasi....ja citam i izmegju redovi toa sto manipulanti kako tebe go serviraat kako zdravo za gotovo....[DOUBLEPOST=1509711256][/DOUBLEPOST]
Neka ti ja pokaze @vlavot garancijata za Mitsubishito da vidis koi mu se ovlasteni monteri i posebno delot kaj sto pisuva deka nevazi garancijata ako ne e montirana od nivni monteri (koi gi nemaat)
Му ги земаа парите па и одозгора го пљука тука тој од грее задолжен за кампања.@jay993
Па како можеш воопшто да бидеш неблагодарен од Gree. Па луѓето од нивни џеб делат со толку ниски цени само за евтино да се стоплите во зима.
И ти си ја ставил во просторија од 20тина квадрати, си ги измачил монтерите додека го пробиле ѕидот, па и не си ја загреал првично собата пред да ја пуштиш климата. Па знаеш дека соба од 20тина квадрати има топлотни загуби од околку 2 KW на овие температури. Што мислиш ти? Кај ти продале клима уред за мали пари, па сакаш и за неколку часа да загрееш просторија. Не е ова панел да загрее за 1-2 часа.
Vidis tie ovlasteni serviseri i ovlasteni montazeri se tocno navedeni na garancijata na Gree.
Kade se navedeni ovlastenite kaj tebe ?
Прегледај го приврзокот 179753