Kade rekov deka nemoze da zgree? ....no isto taka ni ti nerece koja ti e zadadena T za da vnatre bide 25, na koj Fan ti e fiksirana i kolku trosi...a bogami i kolku pati u denot gasi....ja citam i izmegju redovi toa sto manipulanti kako tebe go serviraat kako zdravo za gotovo....[DOUBLEPOST=1509711256][/DOUBLEPOST]
Neka ti ja pokaze
@vlavot garancijata za Mitsubishito da vidis koi mu se ovlasteni monteri i posebno delot kaj sto pisuva deka nevazi garancijata ako ne e montirana od nivni monteri (koi gi nemaat)
Е уше ова фалеше.
Зашо тресеш зелени, замотан си како клопче, те одгатнувам веќе неколку месеци.
Одговор на 1-то беше зададена 25 или 26 на далечинското и 3-та или 2-ра брзина мислам. Трошеше од 400 до 600w. Како што забележав.
Второто
Каде пишува за монтирање од нивни монтери и дека не важи?
Пишува ако е несоодветна монтажа од несоодветни монтери. Индиректно ако монтерот шо ја монтирал нема фирма и печат, и не гарантира за неа. Не мора да е нивен монтер.
Пишува ако е поправана од несоодветни сервисери.
Тоа ти е јасно дека сервисер и монтер не се едно исто и, ногу нормално ако треба да се поправс мора да биде од нивен сервисер.
Исто продолживањето дополнителни 3 години е од нивен сервисер, шо е ногу нормално.
Или не ти е јасно, низ инка ти истурам и пак не ти е јасно.
Пак ќе кажам, прав спинер си, а тие шо слишаат твои совети, нека им е со лесно, и нека си купат дрва, just in case.
А ти стрелчо знаеш кај е energosistem трк до таму и земи си нешо шо ќе те згрее (go-ahead, we wont judge)
Sent from my iPhone using Tapatalk