UEFA Champions League 2017/18

Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Наполи, екипата што игра најдобар фудбал во Европа прима 4 парчиња на домашен терен:гомце::гомце::гомце:.
Биле и ќе останат провинциска екипа, крв им ебам!!!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Наполи, екипата што игра најдобар фудбал во Европа прима 4 парчиња на домашен терен:гомце::гомце::гомце:.
Наполи ќе иде ол ин за Серија А сезонава. Ништо тешко нема да им падне на срце ако не поминат група ,ќе се фокусираат само на Калчото.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Наполи ќе иде ол ин за Серија А сезонава. Ништо тешко нема да им падне на срце ако не поминат група ,ќе се фокусираат само на Калчото.
И ќе поминат ко Тотенхем лани што помина. Баталија ЛШ, за домашно првенство и таму пак се испосраа. Нема капацитет Наполи за никаква титула и најдобро за нив ќе беше да си ја поминеа групава и да си правеа пари а не да се сконцентрираат на нешто недостижно за нив.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
И ќе поминат ко Тотенхем лани што помина. Баталија ЛШ, за домашно првенство и таму пак се испосраа. Нема капацитет Наполи за никаква титула и најдобро за нив ќе беше да си ја поминеа групава и да си правеа пари а не да се сконцентрираат на нешто недостижно за нив.
Сега или никад е моментот за нив.:D

P

psychostasia

Гостин
Како не го поткачи подобро тоа копилето Рамос, такво ѓубре само ќотек треба да јаде.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Немаат менталитет Тотенхем,тука лежи проблемот..се додека не извадат мадиња и да одат на победа на гости кај главните конкуренти ќе бидат лузерска екипа...иначе играчки реално во овој момент после Сити се најквалитетна Англиска екипа
Top 2 ekipa u Anglija no sepak nedovolno za top 10 u svet posto toa mesto go zafakja B.Dortmund.

Ama cekajte sega vaka pa mie zborevne za izminative 5 godini pa B.Dortmunt igrase finale ene peja subavo objasni. Ovie 0 pobedi protiv Apoel ke se racunaat za 4 godini.

Top ekspert, barem za fudbal da ne ti objasnuvame hhhhhhhhghhh

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Одличен фудбал играа вчера но неможат со Сити моментално.. Ретко кој би можел
Незнам шо се плука по Наполи ко Јуве се гроб во ЛШ сезонава.. Да не беа во отепана група ќе испаднеа

king-makedon

THE KING
Член од
5 декември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
262
Плаши се од италијанска екипа која со утепан фудбал ќе успее да се протне.Толку имам да кажам.:coffee:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Џони оди кај Исцелител брат јесте да си ти скрос ама мене ми помогна, пробај си не бива вака више

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
@Факе не шири дезинформации и Иван кренал раце од тебе, ти кажав чарето твое кое е
и не се секирај ќе си бидиш невин пак, од еднаш педер не бидуват така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom