Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Аман бе, библија e филмов, отепан од давање на Сител и А1Туку што не кажете дека From Dusk till Dawn е јак филм. Го фатив случајно на 1000ката и се изнасмеав на пар сцени, треба да го гледам цел.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, библија e филмов, отепан од давање на Сител и А1Туку што не кажете дека From Dusk till Dawn е јак филм. Го фатив случајно на 1000ката и се изнасмеав на пар сцени, треба да го гледам цел.![]()

Хахаха, баш! А замисли, нејзе може и гаќичките и се навлажниле.Џорџ Буш стариот, кој има 100 години и е во количка, и којзнае какви невролошки болести и катастрофална моторика, при групно сликање, ја фатил од позади за задникот и и кажал сексуална шега на некоја ботка.
Прати коментари од луѓе што биле таму, кон „жртвава":
"We all learned what happened five minutes later and WERE SHOCKED"
"I think it's INCREDIBLY BRAVE of you to share this."
Потоа друг
"It was a terrible moment for you, but you were STRONG then and you are STRONG now"
"I'm sorry YOU HAD TO LIVE THROUGH THAT"
"Stay strong"
Да ги чита некој овие коментари, ќе си рече „женава изгубила дете во сообраќајка“...
Хммм, мислам дека тоа беше пред да излезат скандалите со Вајнштин, ама не сум сигурен баш.Па Бјорк нели го обвинува Ларс фон Трир дека ја вознемирувал. Сексуално.[DOUBLEPOST=1509406688][/DOUBLEPOST]
Не знам, јас некако истовремено ги фатив.Хммм, мислам дека тоа беше пред да излезат скандалите со Вајнштин, ама не сум сигурен баш.
https://www.theguardian.com/film/20...-maker?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[DOUBLEPOST=1509408048][/DOUBLEPOST]Јас за Вуди сега брзо прочитав официјално, а имаше allegations пред тоа. Ама ќе го запамтеше да беше за Вуди ваљда...
Добро сеа, да не претеруваме, веројатно и било незгодно, ама зборот преовеличување не е доволен да се објасни колку е ова out of proportion...Хахаха, баш! А замисли, нејзе може и гаќичките и се навлажниле.
Особено феминизмот! #фактЕден ден, политичката коректност и феминизмот ќе ме убијат!