Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Еве, последно што ми текнува е Once Upon a Time in the West. Па и да ме убиваат, не можам да кажам дека ми се допаѓа, и не можам да сфатам чуму култниот и што знам каквиот статус кој го има.
Немаш читано доволно и не можеш да ја видиш симболиката во тие долги кадри и нагло појавување на мува.

Море јас со Тим Бартон би играл. Или евентуално Теренс Малик, ама тогаш не би можело да има 30 силувани, туку само една, зашто не може да собере 30 во филм на Малик. Плус, ќе треба да чекаме до 2050 за премиера.

Кевин Спејси е геј!
Обвинет за „сексуално малтретирање“ на малолетник пред 30 години, и 5 секунди потоа, еј чекајте, уз пат, геј сум.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-41799026

https://twitter.com/search?q=kevin+spacey&ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^search
Двојникот, а?[DOUBLEPOST=1509370450][/DOUBLEPOST]Пијан бил, го дигнал момчето в раце, го однел в кревет и сакал да го бакне. Не го силувал. Ова кај нас се вика "пуштање" , "додворување" или "додворување во алкохолизирана состојба", а Американчиштата го викаат "сексуален напад". Некако многу нежни во САД во последно време. Уште малце и ќе испадне: излегуваш во кафич, запознаваш девојка, и викаш дека има убави очи, оваа вреска дека си ја силувал и те стрпуваат во затвор.

Последно уредено:
Геј лобито е едно од најсилното лоби во САД, затоа Спејси игра на таа карта, демек еве ме обвинуваат, ама геј сум јас така што не важи :)))

Во Scream 4, кога убиецот го забодува со нож на едно бате кое претходно вршеше статистика дека во хорор филмовите не убиваат геј луѓе, му рече на убиецот „абе геј сум, ако помага некако ова“
еве ја сцената

Soopstenieto mu e takvo, ne se sekavam, pijan bev, izvini ako sum naprail taka ( praime muabet za 14 godisno dete ), bla bla, nego vise koa sme tuka, da vi kazam deka sum gej,mazi sakam.
.
Јас како што сфатив од неговиот пост, уште полуцидно беше демек „сакав и мажи и жени, ама еве сега бирам да живеам како геј маж“ ... :pos::pos:

Тоа е тоа бедното и ги сфаќам овие што се геј а се лутат. Испаѓа направив беља ама еве во моментов одбирам да сум геј па да ми се прости некако. :D
Мислам дека допрва ќе го јаде уште некоја фаца како Кевин Спејси, ќе станува интересно и ќе се вади сиот прљав веш. Ете и некој режисер бил обвинет за силување (не ми текнува на името) ама читав на гардијан.

Некако многу нежни во САД во последно време. Уште малце и ќе испадне: излегуваш во кафич, запознаваш девојка, и викаш дека има убави очи, оваа вреска дека си ја силувал и те стрпуваат во затвор.
Џорџ Буш стариот, кој има 100 години и е во количка, и којзнае какви невролошки болести и катастрофална моторика, при групно сликање, ја фатил од позади за задникот и и кажал сексуална шега на некоја ботка.

Прати коментари од луѓе што биле таму, кон „жртвава":

"We all learned what happened five minutes later and WERE SHOCKED"
"I think it's INCREDIBLY BRAVE of you to share this."

Потоа друг

"It was a terrible moment for you, but you were STRONG then and you are STRONG now"
"I'm sorry YOU HAD TO LIVE THROUGH THAT"
"Stay strong"

Да ги чита некој овие коментари, ќе си рече „женава изгубила дете во сообраќајка“...

Колку само не ми мењава ништо, ни го гледам со други очи ни ништо нека вади само филмови да не му трули талентот :D
Da da hahahahah Spejsi e akterski bog pa ako saka neka go siluva i brat mi samo neka izroka uste nekolku mega jaki ulogi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom