Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двојникот, а?[DOUBLEPOST=1509370450][/DOUBLEPOST]Пијан бил, го дигнал момчето в раце, го однел в кревет и сакал да го бакне. Не го силувал. Ова кај нас се вика "пуштање" , "додворување" или "додворување во алкохолизирана состојба", а Американчиштата го викаат "сексуален напад". Некако многу нежни во САД во последно време. Уште малце и ќе испадне: излегуваш во кафич, запознаваш девојка, и викаш дека има убави очи, оваа вреска дека си ја силувал и те стрпуваат во затвор.Кевин Спејси е геј!
Обвинет за „сексуално малтретирање“ на малолетник пред 30 години, и 5 секунди потоа, еј чекајте, уз пат, геј сум.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-41799026
https://twitter.com/search?q=kevin+spacey&ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^search
))Јас како што сфатив од неговиот пост, уште полуцидно беше демек „сакав и мажи и жени, ама еве сега бирам да живеам како геј маж“ ...Soopstenieto mu e takvo, ne se sekavam, pijan bev, izvini ako sum naprail taka ( praime muabet za 14 godisno dete ), bla bla, nego vise koa sme tuka, da vi kazam deka sum gej,mazi sakam.
.

Мислам дека допрва ќе го јаде уште некоја фаца како Кевин Спејси, ќе станува интересно и ќе се вади сиот прљав веш. Ете и некој режисер бил обвинет за силување (не ми текнува на името) ама читав на гардијан.Тоа е тоа бедното и ги сфаќам овие што се геј а се лутат. Испаѓа направив беља ама еве во моментов одбирам да сум геј па да ми се прости некако.![]()
Еј, да бе.Двојникот, а?
Џорџ Буш стариот, кој има 100 години и е во количка, и којзнае какви невролошки болести и катастрофална моторика, при групно сликање, ја фатил од позади за задникот и и кажал сексуална шега на некоја ботка.Некако многу нежни во САД во последно време. Уште малце и ќе испадне: излегуваш во кафич, запознаваш девојка, и викаш дека има убави очи, оваа вреска дека си ја силувал и те стрпуваат во затвор.
Da da hahahahah Spejsi e akterski bog pa ako saka neka go siluva i brat mi samo neka izroka uste nekolku mega jaki ulogi.Колку само не ми мењава ништо, ни го гледам со други очи ни ништо нека вади само филмови да не му трули талентот![]()
Da da hahahahah Spejsi e akterski bog pa ako saka neka go siluva i brat mi samo neka izroka uste nekolku mega jaki ulogi.

После овој цитат кој го извадив за да го коментирам надвор од контекст, треба да се навратам на дискусијата на @Daedalus за објаснување на смислата на животот преку филм кој излезе од тој holivud.baska toa e holivud, moralnite standardi se niski, seksot prodava... druga kultura e, i ne mozeme da sudime bazirajki se vrz nasata.