Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Феенорд гомна да јадите. Од 17-та мин 1-1 и така остана со 32 удари на гол, против најотепаната Рода, која има најслаба одбрана со гол-разлика 9-21 на 9 утакмици. Само кој ми е крив што пишам килави екипи во никаква форма, само за тоа што биле актуелни шампиони :tapp::tapp: Дома ко изгубија со Бреда, кои исто се меѓу последните во лигата, исто памтам ме паднаа и сега пак. Абе треба само над 2 коеф играње, ова џабе си киниме живците со 1.32, 1.41, драпај су куро. :uzi:

Прoбaјте гo кaзнс вечербжвa минус aкo ви е нa 31.5 или 32.5 се врaќa дејвис вечервa кaј пеликaнс тaкa дa ќе имa пoмaлку шутеви oд претхoдниве двa мечa .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Прoбaјте гo кaзнс вечербжвa минус aкo ви е нa 31.5 или 32.5 се врaќa дејвис вечервa кaј пеликaнс тaкa дa ќе имa пoмaлку шутеви oд претхoдниве двa мечa .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Prejaki se pelikans so dvajcava.. po 30 kosa davaat

Добро бе Шалке слепци едни две шанси сам на сам имаа и не успеаа ни да шутнат кон гол,и на крај 94 примија гол :facepalm:
Ми скина Шалке 23 000 заради глупавите играчи во одбрана.

ipak jas sum tripal, ne gi razbiram poimive mislev istoto e poso na marathon imat samo by ko tko or disc 1.07 :pos:

Од кој оператор имаш интернет?
Кај мене не отвора бетмаратон, пробувам преку прокси да се логирам не ми дозволува, а имам пари да си ги повлечам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom