Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Возниацки се вика Каролина иначе.Да не се разбуди утре сабајле цццц златна сабота јас неа ке ја форсирам.
Капо Орландо - Торино 2Цедевита и Улм утре.

Дома ко изгубија со Бреда, кои исто се меѓу последните во лигата, исто памтам ме паднаа и сега пак. Абе треба само над 2 коеф играње, ова џабе си киниме живците со 1.32, 1.41, драпај су куро. 
1,07 e nokaut, so tripas?Џошуа да победи со нокаут 2.62
На бет365 имаш exact method of victory Joshua by knockout @2.62 1.055 by KO, TKO or disqualification .1,07 e nokaut, so tripas?
ipak jas sum tripal, ne gi razbiram poimive mislev istoto e poso na marathon imat samo by ko tko or disc 1.07На бет365 имаш exact method of victory Joshua by knockout @2.62 1.055 by KO, TKO or disqualification .

Брич еденipak jas sum tripal, ne gi razbiram poimive mislev istoto e poso na marathon imat samo by ko tko or disc 1.07![]()

Prejaki se pelikans so dvajcava.. po 30 kosa davaatПрoбaјте гo кaзнс вечербжвa минус aкo ви е нa 31.5 или 32.5 се врaќa дејвис вечервa кaј пеликaнс тaкa дa ќе имa пoмaлку шутеви oд претхoдниве двa мечa .
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ми скина Шалке 23 000 заради глупавите играчи во одбрана.Добро бе Шалке слепци едни две шанси сам на сам имаа и не успеаа ни да шутнат кон гол,и на крај 94 примија гол![]()
ipak jas sum tripal, ne gi razbiram poimive mislev istoto e poso na marathon imat samo by ko tko or disc 1.07![]()