мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.367
- Поени од реакции
- 25.704
Нека ги гледаат своите наместо партиските интереси, кој ги брани. Не дека многу ќе им поможи нешто тоа. Патем речено и јас имам право на глас и јас си ги гледам моите интереси а мене во интерес ми е да се укини овој закон како и на многу други кои се оштетени со моменталниот закон во случајот. Неможе републиката за едни да биди мајка за други макеа.[DOUBLEPOST=1508944345][/DOUBLEPOST]Јас не идам на нивното, тие дојдоа на моето.
Без разлика на твојата (пушачка) гледна точка, мора да признаеш дека ова е прв пат да ги видиме отворено да одат против официјалните партиски ставови. Каму среќа новопронајденава свест да се примени во сите аспекти од животот - замисли Македонија во која гласачите ќе ги гледаат своите интереси наместо заслепено да ги бранат партиските интереси...![]()
Ами ко ви велам да се делиме вие не па не. Ние лево, вие десно и секој нека прави онака како мисли дека треба.Ова може со браќата твои или во круговите во кои што се движиш. Во нормалните средини не се пушеше.
А дали се пушеше или не остај аман не ме убедвај.[DOUBLEPOST=1508944647][/DOUBLEPOST]
Во право си дојде живот. Нема поќе да можиш да фаќаш кривини демек го шеташ детето а тупосан таму по кафичи со другарите да ми се мањачиш. Заврши таа приказнаСе случува живот бе Владе, можеш да критикуваш закон кој го донела твојата партија.

п.с Ехеее јас кога го критикував овој закон и тоа во време на режимот. Сега вас лесно ви е слобода, демократија па зедовте сила.
Последно уредено: