Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
22687932_2046587228920343_5798597630281268076_n.jpg
Troll Football Albania :pos::pos::pos: Па нема појако, види го трол фејсов со кече. :pos::pos::pos:

Милан падна на дереџе да јаде ремет од браќата. :ROFLMAO::ROFLMAO:

БЕНЕВЕНТО ИЗРАМНИ! I REPEAT, БЕНЕВЕНТО ИЗРАМНИ.
На праг да го запишат првиот бод се!

Dali mirno spavas stara plako pardon damo haha milanezite nesto slabo u euforija za derbite vikendov mehehe

Изгледа годинава не важи она "NE NA LACIO, JEBOTE LACIO!!!" Си газат момците :)

Овие лацио колку ли само пенали добија до ова 10 коло...

Рома е новиот Јувентус кога се пеналиве во прашање. И лани, а и годинава богами, во неколку наврати имаат страшен ветер у грб со некој смешен пенал. Кога гледам што се им судат, стварно не ми е јасно како против Интер не добија пенал. Трагично е ова.

Рома е новиот Јувентус кога се пеналиве во прашање. И лани, а и годинава богами, во неколку наврати имаат страшен ветер у грб со некој смешен пенал. Кога гледам што се им судат, стварно не ми е јасно како против Интер не добија пенал. Трагично е ова.

Освен вчера не паметам сезонава во која друга прилика. Ајде огнени просветли не!

Интерашите пак во морална дилема за кого да навиваат викендов :icon_lol:

Нормално дека ќе навиваат за Милан... ептен е одалечен од екипите на врвот, башка со евентуална победа или нерешено на нивните комшии ќе имаат можност Интер да се одалечат од Јуве.

Ова не важи за Џони, тој утре во 09:00 часот посабајле ќе ја згрми чиста двојка во кладилна, 1.90 коефициент...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom