Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Некој Шкринијар некој Бонучи. :)
22687932_2046587228920343_5798597630281268076_n.jpg

Каква сигурна игра на Аталанта. Секоја чест, ништо чудно и сезонава да се здокопа до Лига Европа каде што сега за сега одлично ја брани честа на Италија во не баш лесна група. (y)

Onoj suso da ne im e na komsikite, niso nema da napravat, cela igra tece preku nego.

so praat so var-ov be : )))))))))))
Баш на полувремево даваат хајлатс и дојдов да прашам за пеналов и еве гледам веќе си ме преварил.

Како е ова пенал, како жити господ :pos::pos:

Ти гарантирам ова не е до ВАР ни до ништо, ова ти е едноставно до главниот судија кој демек убеден дека е во право не се замара со прегледување.

Некако исчезнаа муабетите дека само на Јувентус можело и со технологија да му се помогне, што е работата :cautious:. Ај да видам баш дали ќе се крене толкава фама за пеналов, како за Јуве или едноставно како што е обичај, моралистите наеднаш кога станува збор за друг тим ќе заборават и чао.

Немаше пенал, дури може да се каже она против интер на Пероти беше 100 пати повеќе пенал.

Не се секирајте за ВАР, одбраната ја Јуве сезонава е полоша од ВАР-от(за дел од ситуациите во кои е искористен или не)...

neka se spremat juventus za vo nedela milan vleva vo strasna forma. Juve moze da jade popara na meaca :);)

Фалеше уште овој пенал на Рома да биде прегледан од судијата со ВАР и пак да беше свирен...
Едноставно мора ваквите нешта да се корегираат со ВАР,а не дај боже после прегледување да се констатираат погрешните одлуки,што е долно и срамно у секој случај.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom