Струмица

Нели е ного гнасно бе у базентто.

Ауу извини сега ке напрааме езерце за тебе :) :pos2::smir:

Jaс бех у Сириус и у Петок и у Недела. Нооого народ има, тва најного го забележих, у недела имаше повеќе народ отколку на Струмица шо одат да ги гледат коо играат! Иначе за убаво, убаво си е, има и сендвичи 5-6 вида за јадене тама, нови лежалки (незнам дали се плаќат). И да не забравам - картата е иста цена, т.е. 100денари:)
Па ај ак сте ељак некој ден може да се собераме некој членови да одаме заедно:)

Фала богу шо почнале да праат и други видове на јадене :)) лани од тии скиснаните тостове ке се утроваах :)) Не ти е лоша идејата да си направаме и ние една ПУЛ ПАРТИ некој ден ...

Ауу извини сега ке напрааме езерце за тебе :) :pos2::smir:

Фала богу шо почнале да праат и други видове на јадене :)) лани од тии скиснаните тостове ке се утроваах :)) Не ти е лоша идејата да си направаме и ние една ПУЛ ПАРТИ некој ден ...

Има езера и тава едно од них е многу добро со душа чекам да го посетам

Абе какви базенти, какви езера, земи дома у кадата, од бојлеро на глава :)

i jas da vi kazam, ne oti sum si strumicanka, ot strumica poubav grad vo mk mislam oti nema.
jas toa go mislam za mene.

Напишано од slavica.k
i jas da vi kazam, ne oti sum si strumicanka, ot strumica poubav grad vo mk mislam oti nema.
jas toa go mislam za mene.
What's the point?:pos2:

BTW На базент веќе не одма затава шо лани бех на Аквариус и на Војнио и ми излезее брунки по цело тело од шо не е чиста водата, а на Сириус не ми се ни оде оти има ептен ного народ и нема место у воота дека да застанаш а не па да пливаш.:jaj::kesa:
Дома ладен туш едно 10 мин и уживи си.:):)

Братче да не си згрешил малце у Сириус ного народ?? Не се заебави бе у Сириус има најмалце..
БТВ.. Аквариус е за нигде.. тинче народ..
а па Војнио чера полноглавци извадиле.... или некни..

Братче да не си згрешил малце у Сириус ного народ?? Не се заебави бе у Сириус има најмалце..
БТВ.. Аквариус е за нигде.. тинче народ..
а па Војнио чера полноглавци извадиле.... или некни..

Јас па чера бех на војнио, тама е најарно ако сакаш да се напливаш, и шо ако има полноглавци бути там. :pos2::pos2:

Јас па чера бех на војнио, тама е најарно ако сакаш да се напливаш, и шо ако има полноглавци бути там. :pos2::pos2:

Аха бути, ка ќе ти се набутат у газо тугај ќе те питам шо ќе прааш :pos2::pos2::pos2::pos2:

Аквариус - сите одат да се манијачат, демек да се сунчат и на кафе, бла бла.
Војнио - сите одат да се напливат, паралелно демек и учат, а уствари се педофили.
Сириус - 100 денара карта, ќе те одерат, а и додека да стигнеш до тама пак кошта, абе ... се занесуват, демек класа? :)
:bip:

Аквариус - сите одат да се манијачат, демек да се сунчат и на кафе, бла бла.
Војнио - сите одат да се напливат, паралелно демек и учат, а уствари се педофили.
Сириус - 100 денара карта, ќе те одерат, а и додека да стигнеш до тама пак кошта, абе ... се занесуват, демек класа? :)
:bip:

Иначе у сириус одат најчесто за да бидат видени. :tapp:Некојпат стварно мее чуден менталитето на тај нашио народ.

Иначе у сириус одат најчесто за да бидат видени. :tapp:Некојпат стварно мее чуден менталитето на тај нашио народ.

И баш поради тие клошаре шо одат само народ да ги виде, ќе седаш на тревата и ќе нема место да флезаш у базенто оти сите седат по страанта...

Преку них ќе скокаш де..
Иначе јас бех некни на Сириус, изгорех и веќе не одам :):)

Абе беги бее се ШЕМИ одат на сириус. Лани дека бее да ги ее*** и ....
Лани се знааше барем, ШЕМИТЕ одат у петок, сабота и недела. Другите денови нема орели. Одаш пливаш си уживаш си, нема ного гужва, нема ШЕМИ, нема кој да те гледе од глава до пети.
А таа година шо се дешава не знам, секој ден ШЕМИ, ОРЕЛЕ абе беги бееееее.
Вчера бех на сириус, едвај флезех у натре и шо да видам у длабокото на плочките еден прст гнасен слој, може да се потпишаш. ЦЦЦ ич нема хигиена, а картата е 100 ден.

Иначе едвај чекам да отворат олимписки базент, и да не се замарам со орелчина.
тоа од мене .
:) :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom