Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И после ќе имало инциденти ..е па ќе има кога луѓе кои прашуваат која боја се нашите одат на кошарка..Мојте другаре шо немат блага веза од кошарка, и до некни ка гледаах ме заебаваа саа викат ќе дојделе у сабота да гледат. Ќе има ного народ. Саат пред натпреваро ќе нема слободно место. Ќе биде јако.
И после ќе имало инциденти ..е па ќе има кога луѓе кои прашуваат која боја се нашите одат на кошарка..
Кажи им после да се зачленат на Кајгана..
) и затва ќе ги закарам, да дигат галама. А може да се кладам оти некој од них ќе ме пите кој се наште.
A, вчера видех на еден плакат пише: влез:100ден. а картите веќе биле распродадени, шо не ми се верува баш, бла бла.
Не се распорадедени бе... слушнал некој и ајдее ќе шире само дезинформации... После ќе одам да зеем јас карта.. А шалове, маици... нешто ќе дават ли на влезо?
Дек се продават карти, освен на влезо?
За фиба купо се продаваа у штабо на ајдуците и у барса, ама за нашта лига јас дирек на влезо си зимаах.
У Џордан и у Барса имало... и у Маракана изглед(не сум сигурен за Маракана)
Не се распорадедени бе... слушнал некој и ајдее ќе шире само дезинформации... После ќе одам да зеем јас карта.. А шалове, маици... нешто ќе дават ли на влезо?
Бомбоне ќе дават, и свирки.
Бомбоне ќе дават, и свирки.