Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Среќа не станав за Милан да го фатам какви пацери:pos: Јуве-2, Сосиедад-1, 25 евра уплата.

Отворете резултати и гледајте Данска 2nd Divison Group 2 се прскат од местење 2-1 и то класично онака 0-1 2-1 еден му лупна 1000ка на аварта со наезби ама 3-0 заврши сега ова Мидлфарт со Незби и Аварта со Колдинг ќе ги пробам следната 2-1 двете Аварта не е логично да ја наместат ама ќе ја пробам а мислам дека Наезби ќе ја наместат 70%

Schroeder +
Russell +
Atlanta gg3+
DC United gg3+
Huston gg3+
Uplata 500den ..
Namesto igracite sakav da gi pisam Guadalupe gg3+ ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали еднаш и јас конечно да фатам,дали еднаш во животот ќе имам проклето среќа..дали ПСЖ ќе победи за мене ?..проклет да сум што ја играм на мизерен коефициент 1.45 на дерби на гостински терен..КУР да ме отепа.

Ајде Кавани,Нејмар,Мбпае....ајде све да ви ебам и вас копилиња едни давајте голој

Кокжј ѓаол ме тера НБА да играм,4 дена со ред паѓам на НБА денес фудбал пишав фатив и еве сеа пак нба ќе паднам абе гонетесе се ви ебам

Колку и да се отепани сепак утре вреди да се изигра 2ка на милан ... лацио не би ја чепкал за 2ка заебана ми делува 3+ најдобро на неа . Беверен - Кортријк 3+ по традиција кај овие има голови . Академија Пандев - Шкендија 2 ме плаши коефициентот 1.85 за 2ка ама моментално се број еден екипа во Македонија па ќе ја изиграм .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom