Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Трагедија... Дунајска завршува 3-2 а Бран 0-1 .... еден гол да им позајмеа словациве....
2Ewu_9CUTl6lJ_RLWgtCIA.png

Еве ти ја Аталанта 2-4 .. Мала ми беше чист 1, па додај 2-4, 2-4, 2-4.. Ти ебам Кротоне, мрш во Серија Б ... Еднаш во животот ќе се ограничам на голој, оти Кротоне тврд орев ќе биле и можно да е не оди 3+.. епа не ојде, ојде 7+ .. оти не играм 10 утакмици, 3 играм, па мал ми е чист 1 .. Хахахаха, па чекав 80‘ да дојди и да се покријам.. епа ете се покривам со јорганот сега дома.. Ти ебам и Бергамо, и амлбемот шо му е хед‘н‘шолдерс.
Atalanta Bergamasca Calcio S.p.A.

Каква катастрофа ми се случува последниве недела дена, се што ќе пишам контра испаѓа. Абе 4-0 да водат пак некако ќе заебе на крај

Еве ги сеа и Јувентус 0-2, им поништуваат гол за 1-3 и на резултат 2-2 промашуваат пенал. Класика :facepalm:

Баерн ме заеба 1-1&4+ за да си ја продолжам серијата паѓања за по еден гол ...

Баерн ме заеба 1-1&4+ за да си ја продолжам серијата паѓања за по еден гол ...
Вчера Урава ја играм 2+ због супер тип 1-0 од 9 минута, на полувреме ставам 1000ка дека ќе даде гол Шангај до крај пожшо 1-1 беше првата а напаѓаа доста во прво и си остана 1-0 за да паднам на двете. После тоа ПСЖ младите 3+, од 25 0-2 и умреа, имаа 900 000 шанси и реално 10+ требаше да заврши утакмицата ама... После тоа еден хокеј ме заеба ама за 2 гола не за 1, тоа беше каква таква утеха. :icon_lol: Имам 100 пати кажано, свесен сум дека не може нон стоп да фаќам, нормално е паѓањето, ама кога ќе ме заебе некој за еден гол еве вака како Урава, 85 минути гол да не падне, абе ми се повраќа.

Вчера Урава ја играм 2+ због супер тип 1-0 од 9 минута, на полувреме ставам 1000ка дека ќе даде гол Шангај до крај пожшо 1-1 беше првата а напаѓаа доста во прво и си остана 1-0 за да паднам на двете. После тоа ПСЖ младите 3+, од 25 0-2 и умреа, имаа 900 000 шанси и реално 10+ требаше да заврши утакмицата ама... После тоа еден хокеј ме заеба ама за 2 гола не за 1, тоа беше каква таква утеха. :icon_lol: Имам 100 пати кажано, свесен сум дека не може нон стоп да фаќам, нормално е паѓањето, ама кога ќе ме заебе некој за еден гол еве вака како Урава, 85 минути гол да не падне, абе ми се повраќа.

Па долга пауза од кладење правев по утакмица на која паднав на GG3+, од 13-та минута беше 1-1, а згора на тоа и 2 пенали се промашија.

Титула да не видат повеќе ... иначе уплатено со 1500.. т.е 3 х 500Screenshot_3.png

У мое врме Рики Рубио едвај 10 поени даваше... :(

upload_2017-10-22_14-35-18.png

148qcgo.jpg

Aталанта крв да мочате! На Јуве можевте два гола да му дадете на Болоња не можевте..

Никад да не можете!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom