Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не ми текнува. Штом сега немало играчи, значи лани сите беа достапни и тоа направи правилен да е пристапот? :unsure:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не ми текнува. Штом сега немало играчи, значи лани сите беа достапни и тоа направи правилен да е пристапот? :unsure:
Батали ти ова, кажи нешто за приСтапот на Челзи против Кристал Палас.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Батали ти ова, кажи нешто за приСтапот на Челзи против Кристал Палас.
Немам јас што да кажам, зборете си вие ако сакате за тоа, никој не ве спречува.

Во секој случај интересно е како во исто време пробувате и да го критикувате и да го браните пристапот :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.756
Не.

Еве да те потсетам. Лани кога Јунајтед им гостуваше, беа во одлична форма, нешто налик онаа сега на Јунајтед. Сега се во многу лоша форма, и затоа пристапот и тактичката поставеност се проблем. Мурињо им покажа премногу респект, и ако беше без 3-ца битни играчи, требаше да ги нападне.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Не.

Еве да те потсетам. Лани кога Јунајтед им гостуваше, беа во одлична форма, нешто налик онаа сега на Јунајтед. Сега се во многу лоша форма, и затоа пристапот и тактичката поставеност се проблем. Мурињо им покажа премногу респект, и ако беше без 3-ца битни играчи, требаше да ги нападне.
Мурињо го има истиот пристап цела кариера, не го мења според формата на противникот. Ќе играше исто, без разлика дали е Ливерпул на прва или последна позиција. Значи или го прифаќаш и оправдуваш, или не ти се свиѓа и го критикуваш. Не може еднаш да го правдаш, а еднаш да го критикуваш, затоа што он ништо не сменил, па да ти се смени и мислењето.

Пеја Хорхе Иванов

Не знам колку му ги пратите пресовите, ама Мурињо ептен често вака се изразува :D
A game is a game, football is football...и милион други :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Giv Muriњo a litл brejk.

То е менју стил. И во време на сенилниот играа исто на Енфилд. На 15 утакмици имаа дадено 10+ гола, скоро сите случајно, или по грешка на Вестервелт и Дудек.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Giv Muriњo a litл brejk.

То е менју стил. И во време на сенилниот играа исто на Енфилд. На 15 утакмици имаа дадено 10+ гола, скоро сите случајно, или по грешка на Вестервелт и Дудек.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ЖИВОООООООООООООООООТ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Giv Muriњo a litл brejk.

оооооооооооооооо џез ба босанац, па шта маи? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Мене ме интересира од кога не немаат тепано во ПЛ? :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Вие поодамна ги немате тепано.
Ние ја имаме последната победа во сите натпревари, во ЛЕ а тие во лига и тоа два пати, бек ту бек ни направија пред 2 сезони, задњата на Роџерс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мурињо го има истиот пристап цела кариера, не го мења според формата на противникот. Ќе играше исто, без разлика дали е Ливерпул на прва или последна позиција. Значи или го прифаќаш и оправдуваш, или не ти се свиѓа и го критикуваш. Не може еднаш да го правдаш, а еднаш да го критикуваш, затоа што он ништо не сменил, па да ти се смени и мислењето.

Не знам колку му ги пратите пресовите, ама Мурињо ептен често вака се изразува :D
A game is a game, football is football...и милион други :D
Абе Донев зш вака не ни кажуваше Мурињо ваш кога беше? Тогаш ние кога ти го зборевме истово дека се понаша како баба со деменција, пресовите му беа мајнд гејмс за англиската новинарска багра и последната сезона кога го имаше потпот не набедуваше дека така збори зш хајка му прават :(

Градоначалников па погоре, на среќа голови вика а додека беше Ван Гал менаџер глава не можеа да кренат, не дека ова со Мурињо ги радува ама барем нерешено е :iron_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom