Батали ти ова, кажи нешто за приСтапот на Челзи против Кристал Палас.Не ми текнува. Штом сега немало играчи, значи лани сите беа достапни и тоа направи правилен да е пристапот?![]()
Немам јас што да кажам, зборете си вие ако сакате за тоа, никој не ве спречува.Батали ти ова, кажи нешто за приСтапот на Челзи против Кристал Палас.
Не.Не ми текнува. Штом сега немало играчи, значи лани сите беа достапни и тоа направи правилен да е пристапот?![]()
Мурињо го има истиот пристап цела кариера, не го мења според формата на противникот. Ќе играше исто, без разлика дали е Ливерпул на прва или последна позиција. Значи или го прифаќаш и оправдуваш, или не ти се свиѓа и го критикуваш. Не може еднаш да го правдаш, а еднаш да го критикуваш, затоа што он ништо не сменил, па да ти се смени и мислењето.Не.
Еве да те потсетам. Лани кога Јунајтед им гостуваше, беа во одлична форма, нешто налик онаа сега на Јунајтед. Сега се во многу лоша форма, и затоа пристапот и тактичката поставеност се проблем. Мурињо им покажа премногу респект, и ако беше без 3-ца битни играчи, требаше да ги нападне.
Не знам колку му ги пратите пресовите, ама Мурињо ептен често вака се изразуваПеја Хорхе Иванов
Giv Muriњo a litл brejk.
То е менју стил. И во време на сенилниот играа исто на Енфилд. На 15 утакмици имаа дадено 10+ гола, скоро сите случајно, или по грешка на Вестервелт и Дудек.
оооооооооооооооо џез ба босанац, па шта маи?Giv Muriњo a litл brejk.
То е менју стил. И во време на сенилниот играа исто на Енфилд. На 15 утакмици имаа дадено 10+ гола, скоро сите случајно, или по грешка на Вестервелт и Дудек.
Вие поодамна ги немате тепано.Мене ме интересира од кога не немаат тепано во ПЛ?![]()
Ние ја имаме последната победа во сите натпревари, во ЛЕ а тие во лига и тоа два пати, бек ту бек ни направија пред 2 сезони, задњата на Роџерс.Вие поодамна ги немате тепано.
Абе Донев зш вака не ни кажуваше Мурињо ваш кога беше? Тогаш ние кога ти го зборевме истово дека се понаша како баба со деменција, пресовите му беа мајнд гејмс за англиската новинарска багра и последната сезона кога го имаше потпот не набедуваше дека така збори зш хајка му праватМурињо го има истиот пристап цела кариера, не го мења според формата на противникот. Ќе играше исто, без разлика дали е Ливерпул на прва или последна позиција. Значи или го прифаќаш и оправдуваш, или не ти се свиѓа и го критикуваш. Не може еднаш да го правдаш, а еднаш да го критикуваш, затоа што он ништо не сменил, па да ти се смени и мислењето.
Не знам колку му ги пратите пресовите, ама Мурињо ептен често вака се изразува
A game is a game, football is football...и милион други![]()