O
ob1
Гостин
Ќе се дрзнам во негово има да одговорам:@ob1 дај му на брат ти да прочита и нека реплицира![]()
-неоснован хејт, топ филмче!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се дрзнам во негово има да одговорам:@ob1 дај му на брат ти да прочита и нека реплицира![]()
Што беше овој тентакл порн што го глеав, имено Life.
Што се нервирам вака, гледаш излегол сај фај блокбастер, триеш раце си викаш Ајде конечно нешто ќе надокнади за сај имиџот годинава после пропаста Ковенант, па гледаш каст еден саат се топиш на Гиленхал и Рејнолдс, па ја глеаш Фергусон, супер си викаш this can't get any better, отвараш буџетот 58 милки и во старт знаеш дека ќе се изнагледаш gasping кадри, а потајно се надеваш и на убитачен саундтрак.
Го пушташ филмот со доза на скепса, зашто веќе си се изгорел од високобуџетни sci flicks, и чекаш.... чекаш да се разочараш. And oh man, does it deliver! А што да им правиш, кога џабе и каст и кадри и буџет и хајп, кога плотот им изгледа ко да им го пишувал некој неписмен од улица што го прибрале. Гледаш гледаш, стигнуваш до 20та минута or so, и почнуваш да си викаш Што се дешава со филмов, што се дешава со луѓево на станицава, што му е на овој Рејнолдс што се понаша ко дебил, има ли некој што знае што прави во групава или и тие се прибрани од улица како сценаристите?
Никаков протокол, никаков авторитет, никаква логика не покажа филмов.
Поминува пола филм, уште се чудиш како не заврши со реанимацијата на Калвин(!) - и име и дадоа на бактеријата, if you listen very carefully you will hear the sound of Анима Мунди кај што бараат правда за Калвин. Добро, да не цепидлачам до толку, не е тоа најголемиот проблем со филмот името на бактеријата, иако ми беше кринџфест да го слушам.
Најголемиот проблем е неспособноста да се понуди барем задоволителен заплет, ако ништо друго. Се собрале џомити експерти во научни области, и кој од кој понеспособен, бактеријана им еволуира со брзина незамислива во споредба со било кој организам, црнецов земал си игра со неа, си подаваат рачиња, 25 дена поминаа, организмов и форма доби и никој не се позанимава со тоа кои му се ограничувачки фактори, што му е слабост, кои мерки на контрола ќе ги превземат во случај да се случи тоа што се случи, кој е основен протокол при контаминација, и да не ги редам понатаму сите елементи што беа потребни за еден најобичен заплет што овде не беа земени во предвид.
Да не ве гњавам понатаму на долго и на широко, јас му дадов 6/10, па многу ли му било, малку ли му било, средна вредност толку вика.
Мене мајка ми ми нема речено те сакам, не па брат ми...
Што правиш толку филмови?Инаку се јавив и во греемак и тие креваат раце за филтерот. Па не знам што да правам![]()
Amber e нова клима, тек треба зимава да видиме како ќе се покаже.Vivax AEYI e odlicna klima po kvalitet e kako noviot amber na gree ( duri i podobra ) a dali e za vo taa prostorija dovolno mokna so plafon od 3m toa e sekako drugo prasanje
Можеби се, можеби не се, дилери или шоидае.Gt1 i strelec po muabetov se dileri na gree,ne deka ne razbiraat sto e uvavo ama pusta para, gi razbiram lugeto sto se potresuvaat koga drug ke preporaca nesto drugo osven gree.
Јас не оставам критика да ми промени мислење за еден филм. Од кај да знам, може авторот другачие вреднува или не му се допаѓа одреден стил.Како бе може да читате критики пред да го изгледате филмот ??? Го чекам Блеј Ранер со години и сеа ќе го гледам за 3 дена, не знам како побрзо да ми поминат вие пеколни 3 дена и јас тоа да си го уништам со читање критики...ако се лоши се разбира дека внатре во тебе нешто ќе се разочара ,а не си го ни изгледал филмот. Под клуч ми оди темава до вторник. Поздрав
Го има First They Killed My Father, на Џоли на торент негде?Денес завршува рокот за поднесување пријави за Оскар за најдобар странски филм за 2017. 84 држави до сега имаат поднесено кандидатура, т.е. еден филм помалце од прифатените 85 лани, но се уште не е завршен денот, па којзнае, ќе видиме, може и ќе има нов рекорд. Македонија годинава, знаете, не учествува, тие што ја следат темата за македонски филмови знаат за драмите кои ги правиме.
Листата на сите пријавени филмови ТУКА. Уште е рано да се зборува за фаворити, уште повеќе што ова е веројатно најнепредвидливата категорија, заради специфичните правила за гласање, но вака, од старт, на хартија прв фаворит е Камбоџа со First They Killed My Father, на Анџелина Џоли. Заради победите и освоените награди по светските фестивали, јас би ги сместил меѓу фаворитите и Унгарија, Шведска, Франција, Русија, Италија, Австрија и Германија. Па ќе видиме.