Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.997
- Поени од реакции
- 8.953
Класичен бескичмењак си ти. Баш македонското го имаш у тебе. ДноДна чоек. Гарант ки дете и дрес од милан и јуве или рома 2001 си имал и зависно кој е шампион си ги шифтал. Дњчко или читни нешо или лечи се. Рома пред Интер у највлажниот сон на Бумшакалака може само да биде и доста го тупиш со Бер Шева и селски екипи. Голем кур.
Ти си све само навивач на Интер не бе брат хахахаха. У задњи 1000 поста еден поат ако ти е ЗА интер може комотно бан да ми акнат на неодредено.
И ради овие глупи постови твои после цела дискусија иде у курац.
Него баш кога ќе станам утре ме интересира после финалето 2010 шо си коментирал. Гарант и тогаш си кењал зашо Син бил на стадион а ти не и како баерн требало 7 гола да ни дае ама ете потфрлиле робен и милер.
Хк пу![DOUBLEPOST=1507077260][/DOUBLEPOST]
Класичен бескичмењак си ти. Баш македонското го имаш у тебе. ДноДна чоек. Гарант ки дете и дрес од милан и јуве или рома 2001 си имал и зависно кој е шампион си ги шифтал. Дњчко или читни нешо или лечи се. Рома пред Интер у највлажниот сон на Бумшакалака може само да биде и доста го тупиш со Бер Шева и селски екипи. Голем кур.
Ти си све само навивач на Интер не бе брат хахахаха. У задњи 1000 поста еден поат ако ти е ЗА интер може комотно бан да ми акнат на неодредено.
И ради овие глупи постови твои после цела дискусија иде у курац.
Него баш кога ќе станам утре ме интересира после финалето 2010 шо си коментирал. Гарант и тогаш си кењал зашо Син бил на стадион а ти не и како баерн треба
Кај тебе пука оно европското
Некој па пишал од вас ако немаме тим за во ЛШ да се бориме со најдобрите поарно да не играме

Епа прашајте ги во управата дали така мислат, гз ќе дадат за играње во ЛШ
И за играње во ЛШ ви требат играчишта, во превод некој како Наинголан, шо ги немате во екипа и не успевате да ги донесете

Броите титули, сте станале како миланистите кога се караат со оној фанот на фиорентина Вукивиола, немаат што да кажат а титули бројат, па и вие се каравте со него, ете ви го дното. Гледате, пркнавте оваа година, ја минавте Фиорентина(конечно) па одма во конфликт со нас улавате што не беше случај последните 4-5 години. И сега опет исто, колку титули Рома имала, затоа била селска екипа, ма дај бе, муабет правење во очај, барање утеха. Реалноста е таа, дојдени сте на дереџе последните години да ви маваат сеир фанови на Фиорентина и то је то, ако сакате имајте и сто титули