НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Покрај Хејвард, Ирвинг па и Хорфорд нема теоретска шанса според мене да има 25 во просек уште во 2ра сезона. Во тим како Бруклин, Њу Јорк, Чикаго, Атланта, Сакраменто, Феникс можеби би можел, али овде покрај двајца Ол стар играчи малце потешко. Го пратев во летнава лига и мене доста добар впечаток ми остави, има доста потенцијал во него.
Ne be kakva vtora za 5-6 sezoni onamu.. Vtora 25+ ppg imale Towns, Durant, Lebron.. Drugi ne mi teknuva momentalno.. Ni Wade nemashe tolku.. Apsurdno tesko e

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ne be kakva vtora za 5-6 sezoni onamu.. Vtora 25+ ppg imale Towns, Durant, Lebron.. Drugi ne mi teknuva momentalno.. Ni Wade nemashe tolku.. Apsurdno tesko e
Грешка сум бил, мислев ти си пишал 25+ во втора сезона, сепак друг член било тоа.

Член од
23 јуни 2015
Мислења
200
Поени од реакции
362
Оваа сезона Денвер направи грешка што не зеде некој дефанзивен играч, во нападот се сигурно топ5 екипи во лигава али одбранава една од најслаби, тоа може да ги кошта и плејоф.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
И официјално ова ќе биди стартната петорка на Кавси на почетокот на сезоната

Роуз
Вејд
Леброн
Краудер
Лав

Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.424
Логично, ниска постава зашо само таква може да се надигрува со ГСВ. Сепак, за нивна несреќа треба да имаат огромна среќа ако им земат една победа, а прашање е и таа дали ќе ја земат. Роуз е дух, не постои, нарочито дефанзивно, Лав да не зборувам, Вејд со повредите...

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
11.772
The NBA has ditched the East-West format for the 2018 All-Star Game and will switch formats this season, as two captains will select the teams regardless of which conferences the players play in.

The players who win the fan vote from each conference will be the captains. The new system will enable players from each conference to play against each other and allows current teammates to face off. Depending on the makeup of the teams, it is possible players voted in as starters may not actually start the game.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.486
Поени од реакции
5.581
The NBA has ditched the East-West format for the 2018 All-Star Game and will switch formats this season, as two captains will select the teams regardless of which conferences the players play in.

The players who win the fan vote from each conference will be the captains. The new system will enable players from each conference to play against each other and allows current teammates to face off. Depending on the makeup of the teams, it is possible players voted in as starters may not actually start the game.
Глупости, кога веќе менуваат требаше скроз да ги тргнат исток-запад и да се бираат 24 најдобри

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.025
Поени од реакции
11.666

Можда да привлечат повеќе публика (и во сала, како и пред ТВ). Инаку 2017 беше најдобар рејтинг од 2013 наваму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom