Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е тоа, ја сум задоволен за прво учество не очекував ништо повеќе. Не очекував ни фенер да ги поминеме ама да се живи и здрави дпшне и камчев :pos:
Наредните 3-4 утакмици нека го стави Тодоровски место Хоф ако е пријавен и уште неколку млади. Искрено ме заболе кур како ќе завршат и дали ќе тепаме барем една. Нека ги одмара за првенство.

Одбранава раштиман оркестар...
Нека пушти Чеде некој од децата на клупа што се ова и онака црно ни се пишува.

Кај Вардар денес само Фелипе и Грнчаров одиграа добро, и мило ми е што Фелипе даде почесен гол, не дека нешто мења ама бар лично го заслужи.

Abe begaj tamu protiv plavusi skandinavski igraat kako picki. Mnogu se nerviram koga balkdanska ekipa gubi od skandinavska pa makar toa bilo i kuglanje.
Abe so ovie cvrst treba da si da im pokazes muskuli a ne da se povlekuvas. Ne moze so site ista taktika zatvorise pa vidi kako ke tece utakmicata ako ima sansi za kontri udri ako ne ke bildaat statistika na tebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Кај Вардар денес само Фелипе и Грнчаров одиграа добро, и мило ми е што Фелипе даде почесен гол, не дека нешто мења ама бар лично го заслужи.
И Маркович искрено мене за кратките минути играње ....Може да биде подобар од Спировски .....Јак е доста физички .....Само треба да смениме менталитет ....Пичкарски играме .....Младиве Исени и Стојчевски појќе елан покажаа

Neznam sto se zalite, izigravme kolku sto mozevme so ovoj tim. Da vlezese taa na blazevski vo 3ta min ke bese razlicno. Kako i da e, igraa relativno otvoreno imaa poveke sutovi na gol i imase kakva takva igra za razlika od MKD ligata kade sekoj ni igra bunker. Nemavme sreka vo poveke navrati a realno nemame ni napagac da dade gol taka da toa e. Odbranata slabo, Gaca ne bese los denes, hambar epten slab a i Misliu izigra slabo.

И Блажевски одигра добро со своите можности, моментално најдобар ни е во нападот. Нема време за жалење, само напред Вардаре, сите на стадион во недела ;)

Го издаде Вардар најсилното нивно оружје. Со одбраната од квалификациите, со Спировски во тимот, немаше да изгубат од овој Розенборг. На моменти, дали од импресионираност, дали од лоша физичка спремност, ама ептен се влечеа по терен.
Толку блиску а толку далеку. Малку фали бар да не губат од тимови како Розенборг. Уште еден асален играч у средина, класичен шпиц и подобра физичка спремност.
12-7 удари кон гол у корист на Вардар, 4-4 у рамки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom