Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПСЖ имаа 1 шут на гол против Монпеље...не сме сјајни ние али да не ги праиме циркузантите којзнае што.Не ни бегаат 8 парчиња од ПСЖ.
Остај ти Монпеље сеа.. И да, ПСЖ се и тоа како којзнае што. Секако дека не мислам дека ќе бидат 8, ама убеден сум дека губиме од нив во двомечот. Не сме во никаква форма, Ноер кој според мене е најбитна алка во тимов е аут, Левандовски освен од пенал заборавил да погодува..Не е на арно..ПСЖ имаа 1 шут на гол против Монпеље...не сме сјајни ние али да не ги праиме циркузантите којзнае што.
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Остај ти Монпеље сеа.. И да, ПСЖ се и тоа како којзнае што. Секако дека не мислам дека ќе бидат 8, ама убеден сум дека губиме од нив во двомечот. Не сме во никаква форма, Ноер кој според мене е најбитна алка во тимов е аут, Левандовски освен од пенал заборавил да погодува..Не е на арно..
Ајдеее шо стори бе пријателе, па само со Монпеље кикснаа сезонава, пред тоа по 289 гола у просек имаа...Ако ние не сме у форма, они не се пута два од нас.
ОК пријателеАјдеее шо стори бе пријателе, па само со Монпеље кикснаа сезонава, пред тоа по 289 гола у просек имаа...
Ајдеее шо стори бе пријателе, па само со Монпеље кикснаа сезонава, пред тоа по 289 гола у просек имаа...
3-0 Сент ЕтјенНе им имаш гледано утакмици затоа вака збориш. Ако ние не сме у форма, они не се пута два од нас.
Имаат јак инидивидуален состав али тоа не значи и дека се добри ко екипа.
Не очекувам ни јас многу али да оставиме времето да покаже, блиску е Среда.
И сакаш да кажеш дека ПСЖ не е во форма сезонава ради еден ебан кикс со Монпеље? Не заебавај страшно играат, и јас не ги сакам многу многу ради срањава со трансфериве ама мора да се признае дека се страшни. Иначе јас го цитирав Ченто зашо констатацијата му беше лоша...Види го овој.
И Монако имаат ист број на голови дадено кај нив у лига, истите Монако што шитнаа еден куп битни играчи годинава.
И сакаш да кажеш дека ПСЖ не е во форма сезонава ради еден ебан кикс со Монпеље? Не заебавај страшно играат, и јас не ги сакам многу многу ради срањава со трансфериве ама мора да се признае дека се страшни. Иначе јас го цитирав Ченто зашо констатацијата му беше лоша...
Види, Баерн е тоа, секако дека не треба ниту да се отпишат ниту да се потценат, ама мислам дека моментално ПСЖ е подобар и дека ќе добие во Париз. Не знам што се случува ама не игра Баерн како што треба, уште на пријателските се виде дека нешто не штима.Остај го Ченто, он има Ајфон даден од управата у Минхен.
Него уште поглупа констатација има од дечково над тебе. Оваков „ранет“ Баерн е позаебан противник во ЛШ него да ги избушеа Волфсбург во петокот. Копилињата како од инат ќе играат утре да докажат некои свои поенти. А да не зборам што мене (и многу фанови од тоа што читам) многу повеќе ме „плашат“ екипи со јака дефанзива него јака офанзива за оваков Баерн.
Незнам зашто нервозава...да сочекаме утре е утакмицата па ќе видиме.3-0 Сент Етјен
1-5 Мец
0-5 Селтик
2-0 Лион
0-0 Монпеље (Без Нејмар)
Во одлична форма се ПСЖ не знам кај си глеал ти.. Ако играте како шо игравте последните неколку утакмици не ви бега петарда
Abe kakov PSG sho vie sho ste se posraleLavot e najopasen ko ke e ranet, samo neka izlezi vo sredina so Thiago - Vidal, napad Ribery-James-Robben i Lewa, dodeka vo odbrana hendikep e povredata na Alaba i sekako Neuer.