Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
ПСЖ имаа 1 шут на гол против Монпеље...не сме сјајни ние али да не ги праиме циркузантите којзнае што.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Остај ти Монпеље сеа.. И да, ПСЖ се и тоа како којзнае што. Секако дека не мислам дека ќе бидат 8, ама убеден сум дека губиме од нив во двомечот. Не сме во никаква форма, Ноер кој според мене е најбитна алка во тимов е аут, Левандовски освен од пенал заборавил да погодува..Не е на арно..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Остај ти Монпеље сеа.. И да, ПСЖ се и тоа како којзнае што. Секако дека не мислам дека ќе бидат 8, ама убеден сум дека губиме од нив во двомечот. Не сме во никаква форма, Ноер кој според мене е најбитна алка во тимов е аут, Левандовски освен од пенал заборавил да погодува..Не е на арно..
Не им имаш гледано утакмици затоа вака збориш. Ако ние не сме у форма, они не се пута два од нас.

Имаат јак инидивидуален состав али тоа не значи и дека се добри ко екипа.

Не очекувам ни јас многу али да оставиме времето да покаже, блиску е Среда.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Ајдеее шо стори бе пријателе, па само со Монпеље кикснаа сезонава, пред тоа по 289 гола у просек имаа...
Види го овој.

И Монако имаат ист број на голови дадено кај нив у лига, истите Монако што шитнаа еден куп битни играчи годинава.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Не им имаш гледано утакмици затоа вака збориш. Ако ние не сме у форма, они не се пута два од нас.

Имаат јак инидивидуален состав али тоа не значи и дека се добри ко екипа.

Не очекувам ни јас многу али да оставиме времето да покаже, блиску е Среда.
3-0 Сент Етјен
1-5 Мец
0-5 Селтик
2-0 Лион
0-0 Монпеље (Без Нејмар)

Во одлична форма се ПСЖ не знам кај си глеал ти.. Ако играте како шо игравте последните неколку утакмици не ви бега петарда

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.723
Види го овој.

И Монако имаат ист број на голови дадено кај нив у лига, истите Монако што шитнаа еден куп битни играчи годинава.
И сакаш да кажеш дека ПСЖ не е во форма сезонава ради еден ебан кикс со Монпеље? Не заебавај страшно играат, и јас не ги сакам многу многу ради срањава со трансфериве ама мора да се признае дека се страшни. Иначе јас го цитирав Ченто зашо констатацијата му беше лоша...

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
И сакаш да кажеш дека ПСЖ не е во форма сезонава ради еден ебан кикс со Монпеље? Не заебавај страшно играат, и јас не ги сакам многу многу ради срањава со трансфериве ама мора да се признае дека се страшни. Иначе јас го цитирав Ченто зашо констатацијата му беше лоша...
Остај го Ченто, он има Ајфон даден од управата у Минхен.

Него уште поглупа констатација има од дечково над тебе. Оваков „ранет“ Баерн е позаебан противник во ЛШ него да ги избушеа Волфсбург во петокот. Копилињата како од инат ќе играат утре да докажат некои свои поенти. А да не зборам што мене (и многу фанови од тоа што читам) многу повеќе ме „плашат“ екипи со јака дефанзива него јака офанзива за оваков Баерн.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.723
Остај го Ченто, он има Ајфон даден од управата у Минхен.

Него уште поглупа констатација има од дечково над тебе. Оваков „ранет“ Баерн е позаебан противник во ЛШ него да ги избушеа Волфсбург во петокот. Копилињата како од инат ќе играат утре да докажат некои свои поенти. А да не зборам што мене (и многу фанови од тоа што читам) многу повеќе ме „плашат“ екипи со јака дефанзива него јака офанзива за оваков Баерн.
Види, Баерн е тоа, секако дека не треба ниту да се отпишат ниту да се потценат, ама мислам дека моментално ПСЖ е подобар и дека ќе добие во Париз. Не знам што се случува ама не игра Баерн како што треба, уште на пријателските се виде дека нешто не штима.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.747
Поени од реакции
6.144
Abe kakov PSG sho vie sho ste se posrale (y) Lavot e najopasen ko ke e ranet, samo neka izlezi vo sredina so Thiago - Vidal, napad Ribery-James-Robben i Lewa, dodeka vo odbrana hendikep e povredata na Alaba i sekako Neuer.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
3-0 Сент Етјен
1-5 Мец
0-5 Селтик
2-0 Лион
0-0 Монпеље (Без Нејмар)

Во одлична форма се ПСЖ не знам кај си глеал ти.. Ако играте како шо игравте последните неколку утакмици не ви бега петарда
Незнам зашто нервозава...да сочекаме утре е утакмицата па ќе видиме.

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Abe kakov PSG sho vie sho ste se posrale (y) Lavot e najopasen ko ke e ranet, samo neka izlezi vo sredina so Thiago - Vidal, napad Ribery-James-Robben i Lewa, dodeka vo odbrana hendikep e povredata na Alaba i sekako Neuer.
Ribery i Robben , pa kaj niv e problemot be choek . Miler isto taka ne dava nitu 20% od toa shto sme naviknati da go gledame . Vidal e tempirana bomba , Alaba nema da igra toa e hendikep plus ... ochekuvam sramen poraz i otpushtanje na Carlo i konechno odvrzuvanje na keseto bidejki Real i drugive pochnaa da ni begaat vo kvalitet . Samo shto zavrshi utakmicata Dortmund - Sreal ! Real so tipichna Jupp taktika gi izbushi na Dortmund , no razlikata e vo toa shto tie gi imaat Modric i Kroos na najvisoko nivo i brzi krila , a nie sme slack na site pozicii napred.[DOUBLEPOST=1506459092][/DOUBLEPOST]Ovaa godina sakam Dortmund da ja zemat titulata vo bundes bidejki tie mladi dechki zasluzuvaat , a nie koga kje se odluchime da go odvrzame keseto , duri togash moze povtorno da se borime za titula vo LS . 3 godini pod red odpagjavme od spanski klubovi i ne e toa poradi igrata ili neshto drugo tuku zatoa shto sme skapernici nevideni , Lewa ti e eden od najdobrite 10 igrachi u svet , a ne e ni priblizno platen kako Suarez od Barsa ... epa ne bidiva taa rabota taka .[DOUBLEPOST=1506459928][/DOUBLEPOST]Utre bez Neuer , Thiago i Alaba

Kje ni go ebat mameto u pichka ! :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::popce::popce::popce::popce::popce:[DOUBLEPOST=1506460045][/DOUBLEPOST]Cavani , Di Maria , Neymar , Veratti :) iskreno dlaboko vo sebe sakam da ne napraat partali bidejki se nadevam deka kje izvlechat pouka nashive od masakrot ![DOUBLEPOST=1506460401][/DOUBLEPOST]Mbappe i Draxler od klupa , pa nemoj da me jebesh :) jako kje bide utre definitivno , ovaa kje bide prva utakmica sezonava shto kje ja gledam bidejki rekov deka kje gi bojkotiram i ne gi pratam vo bundes i se ispostavi deka spasiv dosta nervi bo mene . Znaev deka sezonava kje sme tapa , koj kje ni gi zameni krilava be , a posebno Robben toa e vistinskoto prashanje koe treba da ne tangira sezonava , a ne dali neshto kje osvoime . Eve pred vreme vi kazuvam deka nema da zememe notu eden teofej godinava i toa e Ok , se sluchuva , tuku ajde da vidime kako kje go reshavame gorchliviot problem narechen Trener , krilni napagjachi i smena na Sagnol i Brazzo vednaga . Ogromni chekori treba da napravime bez kiks bidejki ne se znae koga kje se raduvame povtorno na nova titula vo LS ![DOUBLEPOST=1506460455][/DOUBLEPOST]Mbappe i Draxler od klupa , pa nemoj da me jebesh :) jako kje bide utre definitivno , ovaa kje bide prva utakmica sezonava shto kje ja gledam bidejki rekov deka kje gi bojkotiram i ne gi pratam vo bundes i se ispostavi deka spasiv dosta nervi bo mene . Znaev deka sezonava kje sme tapa , koj kje ni gi zameni krilava be , a posebno Robben toa e vistinskoto prashanje koe treba da ne tangira sezonava , a ne dali neshto kje osvoime . Eve pred vreme vi kazuvam deka nema da zememe notu eden teofej godinava i toa e Ok , se sluchuva , tuku ajde da vidime kako kje go reshavame gorchliviot problem narechen Trener , krilni napagjachi i smena na Sagnol i Brazzo vednaga . Ogromni chekori treba da napravime bez kiks bidejki ne se znae koga kje se raduvame povtorno na nova titula vo LS !

Последно уредено:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.671
Поени од реакции
14.552
Spaso, не знам зашто уште навијаш за Баерн. И јас длабоко во себе сакам да те снема од темава и од форумов.

Сакал искрено да не напраат партали... Кое дно си ти, изгуби се.

Kajgana Shop

На врв Bottom