Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да, предлани добив лани бев два пати на една утакмица сега еве не е лошо има надеж до крајот на сезоната :D[DOUBLEPOST=1506365027][/DOUBLEPOST]
Друже како што гледаш играм на се или ништо

ОК, играш комар, го разбирам тоа. :)

Колку сакаш јак комарџија биди, чим во 90та не си ја штител на ваква сума...
Немам зборови.

Колку сакаш јак комарџија биди, чим во 90та не си ја штител на ваква сума...
Немам зборови.

Може не му била последна. Не го загледав добро тикетот, не ги знам сатниците.

3000 на овај тикет ако сакаш и еднаш годишно играј не се клават побргу ќе фатиш на машини отколку вака.

3000 на овај тикет ако сакаш и еднаш годишно играј не се клават побргу ќе фатиш на машини отколку вака.
Си имам некои калкулаци јас, чекам сега да видам што играт овие италијанци, енглези, германци,шпанци и така натаму па со нив имам повеќе шанса, им давам фора од 8 натпревари па да видиме кој игра офанзивно кој дефанзивно

Си имам некои калкулаци јас, чекам сега да видам што играт овие италијанци, енглези, германци и така натаму па со нив имам повеќе шанса

Доволно е еднаш да фатиш после иди лошото со 900.000 денари добивка ќе играш со по 10 и 20.000 влог после

Некој на цигари ги трошат тие пари месечно па и повеќе, он барем има шанси да фати пари а не рак на бели дробови :D

Ај сега објасни ни на сите како тоа те заеба една утакмица на тикетов. Краковија 1-3 заврши.
До скоро 80 минута беше 0-1 мислев ја добив, имаш право да ме тролаш пишував предвреме но дека добив на многу потешки утакмици а особено Амкар најмногу болеше оти што и требаше во 93 минута да даде гол после 2-0 само ептен малер да си, без разлика кога ке добијам ке ти пратам добитен тикет на приватен, ке те частам кинеска скара ;)[

Последно уредено:
До скоро 80 минута беше 0-1 мислев ја добив, имаш право да ме тролаш пишував предвреме но дека добив на многу потешки утакмици а особено Амкар најмногу болеше оти што и требаше во 93 минута да даде гол после 2-0 само ептен малер да си, без разлика кога ке добијам ке ти пратам добитен тикет на приватен, ке те частам кинеска скара ;)[
Зашо бе кинеска? :D Ти да јадеш кучиња и мачки, само прасе дете мое. :kafence:

@Taxi_Driver колку ти беше добивката пред 2 сезони, милионче? 37 кола у просек ако ги играш сите, по 3 сома ти доаѓа околу 1850 евра на сезона. Еднаш да си добитен во 2 години крал си. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom