- Член од
- 30 август 2017
- Мислења
- 998
- Поени од реакции
- 1.434
Кој ке ми верува дека гол во 93 минута ми кошташе 15илјади и 700 евра, 93 ебена минута без потреба 3 минута продолжение и погодете кој натпревар
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хајдук - Локомотив Загреб? Јас таа ГГ ја турив, хрватскиве многу се заебани да се играат, јас обично ги заобиколувам или вака ГГ некоја да се потрефи, дива лига ко македонско првенство и кај нив еКој ке ми верува дека гол во 93 минута ми кошташе 15илјади и 700 евра, 93 ебена минута без потреба 3 минута продолжение и погодете кој натпревар
Не хајдук ми беше 3+ него Амкар Амкар 0-2 головиХајдук - Локомотив Загреб? Јас таа ГГ ја турив, хрватскиве многу се заебани да се играат, јас обично ги заобиколувам или вака ГГ некоја да се потрефи, дива лига ко македонско првенство и кај нив е
Никој.Кој ке ми верува дека гол во 93 минута ми кошташе 15илјади и 700 евра, 93 ебена минута без потреба 3 минута продолжение и погодете кој натпревар
Познато ми е чуството или сите натпревари 0-2 ти таа што ја играш се утепуват со головиЕдинствената утакмица кај Швеѓаниве што нема гол ја имам 3+ ....
Vakva suma na pari igras na 10 utakmici... trebalo uste nekoja da stavisЕве бе еве среќен си сега?
Прегледај го приврзокот 177935
Јебига коцка си е коцка, играј до крај еднашка ако испадне се пензионираш за една година
Што не си ја осигурал бре дружеЈебига коцка си е коцка, играј до крај еднашка ако испадне се пензионираш за една година
Играм еднашка неделно,па шансите за банкрот се мали можам да одам на минус 1000 евра максимум за цела сезонаМногу е поголема веројатноста дека ќе банкротираш.
Znachi 20 vakvi tiketa i u minus vlagash ?Играм еднашка неделно,па шансите за банкрот се мали можам да одам на минус 1000 евра максимум за цела сезона
Играм еднашка неделно,па шансите за банкрот се мали можам да одам на минус 1000 евра максимум за цела сезона
Да, предлани добив лани бев два пати на една утакмица сега еве не е лошо има надеж до крајот на сезонатаИ секогаш бркаш вакви добивки?
Друже како што гледаш играм на се или ништоШто не си ја осигурал бре друже