Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ке ми верува дека гол во 93 минута ми кошташе 15илјади и 700 евра, 93 ебена минута без потреба 3 минута продолжение и погодете кој натпревар

Кој ке ми верува дека гол во 93 минута ми кошташе 15илјади и 700 евра, 93 ебена минута без потреба 3 минута продолжение и погодете кој натпревар
Хајдук - Локомотив Загреб? Јас таа ГГ ја турив, хрватскиве многу се заебани да се играат, јас обично ги заобиколувам или вака ГГ некоја да се потрефи, дива лига ко македонско првенство и кај нив е

Хајдук - Локомотив Загреб? Јас таа ГГ ја турив, хрватскиве многу се заебани да се играат, јас обично ги заобиколувам или вака ГГ некоја да се потрефи, дива лига ко македонско првенство и кај нив е
Не хајдук ми беше 3+ него Амкар Амкар 0-2 голови

Никој.

Јебига коцка си е коцка, играј до крај еднашка ако испадне се пензионираш за една година

Многу е поголема веројатноста дека ќе банкротираш.
Играм еднашка неделно,па шансите за банкрот се мали можам да одам на минус 1000 евра максимум за цела сезона

И секогаш бркаш вакви добивки?
Да, предлани добив лани бев два пати на една утакмица сега еве не е лошо има надеж до крајот на сезоната :D[DOUBLEPOST=1506365027][/DOUBLEPOST]
Што не си ја осигурал бре друже
Друже како што гледаш играм на се или ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom