Balkan Music (Песни од Балканот)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ф

Флеш

Гостин
Постирајте песни од нашиот регион ....Македонија,Грчка,Романија,Албанија итн .... Стари,нови песни ..... Ова нека е Балканика Кајгана Фест :brlav:

Еј стварно претеравте,не ја терајте темата со заебанција од глупи песни ....Ако постирате,постирајте убави песни,не некои ..

Еј стварно претеравте,не ја терајте темата со заебанција од глупи песни ....Ако постирате,постирајте убави песни,не некои ..
И јас така мислам ...

Сакам да споделам со вас ,јас сум bedroom producer , пред скоро една година започнав проект да создадам краток албум* (EP) и успеав во тоа , не сум познат во јавност кај нас ама ете за љубители на дабстеп музика (ако ги има ) имам направено 4 композиции па ако сакате погледнете /слушнете :)
Фала ви :love:
(до сега имам 2 од вчера и денес , утре и задутре ќе бидат и другите 2 )

Не знам зошто од секогаш кога ќе се спомене балкан мене ме асоцира на Македонија, Србија, Хрватска, Босна, Црна Гора а знам дека има и други земји. Затоа на темава ќе ставам песна од тие држави што ме асоцираат на балкан и за кој сметам дека е добра за да ја вратиме темава во добар правец.

Хрватската пеачка Нина Бадриќ со една од најубавата песна според мене кој ја имам слушнато на радио и на телевизија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom