Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ебате иронијата, од возен парк што се мери во милиони, у скапана Буба да те фатат пијан :pos:

Да беше ова кај нас ќе го заташкаа, ќе пишеа во избештајот абе грешка, брат му возеше. Мада, не му мења нешто ова многу, нервозен е периодов, се гледа дека бракот со Колин му виси на конец а тој многу пати кога има фамилијарни проблеми.

Последно уредено:
Да беше ова кај нас ќе го заташкаа, ќе пишеа во избештајот абе грешка, брат му возеше. Мада, не му мења нешто ова многу, нервозен е периодов, се гледа дека бракот со Колин му виси на конец а тој многу пати кога има фамилијарни проблеми.
А и косата не му се фаќа нешто, џабе 2 пати ја пресадуваше
:D

А и косата не му се фаќа нешто, џабе 2 пати ја пресадуваше
:D
хах, успеано е пресадувањето ама за пресадена коса оддржување си треба процедури бетер од жена со маски, гелови, балсами, ампули, Руни не делува на таков тип, нели? :)

Руни е тип на човек што сигурно насабајле никад заби не мие, не се исклучува можноста да батали и туш после тренинг па да дое дома со трева на него.
Дома у фрижидер нон стоп има камен ладни пива и купишта чипсови и грицки во шпајз. Не е тип на човек што би уживал во жестоки напитоци, штета ја нема откриено магијата на ракијата за да си мава по 2-3 чашки уз салата пред ручек.

Руни, по грешка енглез, измислен за балкански кромањонец, играч на Бачка Паланка.

Руни е тип на човек што сигурно насабајле никад заби не мие
article-1346318169543-14b03f01000005dc-201147_466x310.jpg

ne si daleku :D inace cistokrven Irec e po poteklo, imase na vremeto pamtam karanici megu FA i na Irska federacijata koj da go pribere.

article-1346318169543-14b03f01000005dc-201147_466x310.jpg

ne si daleku :D inace cistokrven Irec e po poteklo, imase na vremeto pamtam karanici megu FA i na Irska federacijata koj da go pribere.
Среќа Англија го земаа и освоија све, од куп на конфедерации до афрички :D

1/4 финале Копа Либертадорес, Ривер Плата-Хорхе Вилстерман, резултатот од првиот меч 3-0 за Хорхе Вилстерман. 36-та минута 4-0 за Ривер, а еве сега 82 8-0 е резултатот. :cuc::cuc: Ненормално добра атмосфера на Монументал, како во котел да играат играчите на Вилстерман, торнадо ги снајде не знаат кај тераат. Скоко со 5 голови сруши милијарда рекорди и ги спакува боливијците по брза постапка. Колку е само луд јужноамеричкиов фудбал :cuc::cuc:

1/4 финале Копа Либертадорес, Ривер Плата-Хорхе Вилстерман, резултатот од првиот меч 3-0 за Хорхе Вилстерман. 36-та минута 4-0 за Ривер, а еве сега 82 8-0 е резултатот. :cuc::cuc: Ненормално добра атмосфера на Монументал, како во котел да играат играчите на Вилстерман, торнадо ги снајде не знаат кај тераат. Скоко со 5 голови сруши милијарда рекорди и ги спакува боливијците по брза постапка. Колку е само луд јужноамеричкиов фудбал :cuc::cuc:

Желба ми е да отидам некогаш на Суперкласико... тоа мора да се види во живо.

Сцена од аргентински филм El secreto de sus ojos (филмаџиите сигурно го знаат). Атмосфера на фудбалски стадион во Аргентина.
[DOUBLEPOST=1506068016][/DOUBLEPOST]Финалето на ЛШ 2019 ќе се игра на новиот стадион на Атлетико, Wanda Metropolitano.

8df703dca1abf32dea401505ef3f7b0c.jpg

Желба ми е да отидам некогаш на Суперкласико... тоа мора да се види во живо.
Штета што сеуште стои забрана за гостински навивачи. Би отишол у Буенос Аирес на Суперкласико со двете навивачки групи на трибини па макар да умрам на Бомбоњера. :D

Штета што сеуште стои забрана за гостински навивачи. Би отишол у Буенос Аирес на Суперкласико со двете навивачки групи на трибини па макар да умрам на Бомбоњера. :D
Искрено немав појма за ова.... зошто има забрана за гостински фанови?

Искрено немав појма за ова.... зошто има забрана за гостински фанови?
Зашто на секоја утакмица пола војска и цела пожарна е мобилизирана и сконцентрирана на стадион. Со водени топови не можат да ги одбијат навивачите. Тепачки пред и после утакмица еден куп, жртви, повредени навивачи еден куп. Преризично стана да гостуваат едни кај други.

Суперкласико ти е најопасно дерби у свет, тука до него е и дербито на Египет, Замалек и не знам кои беа ривалите нивни, редовно летаат глави таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom