Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем сум посмешен од некого за разлика од тебе, ти не си воопшто смешен. hhh
Easy win за моите луѓе Интер, рутина.![]()
Милион % сум убеден дека таа “нива“ ни скрати гол во првото полувреме при оној ударот на Марио од левата страна, значи топката веќе ја видов во гол и отскокна од тревата чудно и смени правец наеднаш.
Многу килава победа, ама ме боли уво искрено, Јуве вака освојуваше титули, со неколку килави победи во сезоната, али ако гледаме долгорочно ова не смее да се повтори. Хандановиќ искина денес, спаси чист пораз, односно примање гол и веројатно играње против 11 души во шестнаесетникот на противникот, у превод давање гол на св. Илија.

Пошо не форсирав ич со тоа рутинска победа...
Џони ака Скопје има 270 000 жители те лајкнал.Хуморот и сарказмов ти се толку напредни да мие обичните смртници се мачиме да те разбереме.

Никаде немам напишано дека во Скопје живеат 270.000 жители не треси глупостиЏони ака Скопје има 270 000 жители те лајкнал.
Него што правиме со Италија сега, им се повреди стандардниот репрезентативец Конти со нула настапи до сега.![]()
Џони ака Скопје има 270 000 жители те лајкнал.
Него што правиме со Италија сега, им се повреди стандардниот репрезентативец Конти со нула настапи до сега.![]()

Топката ја удри прво, дискутабилно е дали и фаул требаше да свира.Како бе може ова на Лихштајнер да не е жолт картон, чиста контра спречи идиотот и овој зема усна опомена му дава.![]()
Зборувам кога веќе беше свирнат... Нема теоретска шанса она да не е жолт картон, чист како солза од учебниците. Старт од позади, спречува контра, и нула стартови да имал претходно сместа му се дава жут. Ти ебам глупите судиски критериуми...Топката ја удри прво, дискутабилно е дали и фаул требаше да свира.
Па јас ти зборувам дека не ни требаше да биде свирнат. Вака судијата само се дозакопа и докажа дека инстинктивно го свирна прекршокот поради тоа што играчот падна и за да се извади не покажа жолт.Зборувам кога веќе беше свирнат... Нема теоретска шанса она да не е жолт картон, чист како солза од учебниците. Старт од позади, спречува контра, и нула стартови да имал претходно сместа му се дава жут. Ти ебам глупите судиски критериуми...
Па јас ти зборувам дека не ни требаше да биде свирнат. Вака судијата само се дозакопа и докажа дека инстинктивно го свирна прекршокот поради тоа што играчот падна и за да се извади не покажа жолт.