Матурска облека, шминка и фризура

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
мене уште кајш ми фалиии и кошулка..

некој да не знае ОДприлика ваков сличен барем кајш да најдам ?

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146

Пробај во sixx.pm или продавницата во пролазот кај спрингфилд во гтц од десна страна... На "п" беше..убиј ме не ми текнува како се викаше, ама има вакви ствари со нитни.
Ако ништо друго, нитните се евтини имам искуство за мојот матурски фустан :) Купи си црн каиш обичен и нека ти стават нитни по желба, има нитнари сегде.. Лептокарија, чаршија..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Машки, као ќе се облакате бе живи бога...?

Z

ziko bt

Гостин
сако,пантолони или фармерки,кошула и патичина лесно ни е нас машките за чупината потешко му е да одберат фустан а и овде читам некој ке давале 50евра за шминка:nesvest:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Пробај во sixx.pm или продавницата во пролазот кај спрингфилд во гтц од десна страна... На "п" беше..убиј ме не ми текнува како се викаше, ама има вакви ствари со нитни.
Ако ништо друго, нитните се евтини имам искуство за мојот матурски фустан :) Купи си црн каиш обичен и нека ти стават нитни по желба, има нитнари сегде.. Лептокарија, чаршија..
У сикс Пи ем може да има , али ко што глеав онака површно пред некое време не забележав некој со нитни... а ке видам у рамстор продавницата може имаат други модели.. А оваа кај спрингфилд на П... незнам која е.. али ке ја разглеадм и можноста за ова да си купам нитни иако малце ми е сумљуво да не се заебам... :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
У сикс Пи ем може да има , али ко што глеав онака површно пред некое време не забележав некој со нитни... а ке видам у рамстор продавницата може имаат други модели.. А оваа кај спрингфилд на П... незнам која е.. али ке ја разглеадм и можноста за ова да си купам нитни иако малце ми е сумљуво да не се заебам... :)
За каиш да се заебеш? Верувај нема. Јас цело здолниште си направив поврзано од со преку 300 нитни и дел од корсет, па сеа ти види :)
Имаат една ствар преса, ги стега и нема шанси да ти се извади :)
Ако се решиш да си правиш каиш, прво најди си соодветни нитни што ќе го пробијат. Нема да згрешиш :wink:

S

stefi

Гостин

Гтц приземје, карши онаа слаткарницата има една бижутерија, за 200 денари вакви каишеви.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ке идам низ град , да се опрај времево ке проверам и у сикс пм и у таа бижутерија што викаш иииииии ако не...
кажи кај да најдам нитни ? и са паре ? и кај има такви кај што може да ми ги монтираат ? :))

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
ке идам низ град , да се опрај времево ке проверам и у сикс пм и у таа бижутерија што викаш иииииии ако не...
кажи кај да најдам нитни ? и са паре ? и кај има такви кај што може да ми ги монтираат ? :))
Види, нитни има у Лептокарија за продавање, најмногу по 10 ден. се (по нитна), исто имаат и за монтирање во принцип секаде каде што се продаваат. И низ Чаршија како што реков.
Ама провери пак низ гтц, мислам дека ги има насекаде каишиве.. ваљда на места како Елит и сл. би требало да има.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Епа вака гледав едни сандали ама не знам дали ќе ми одговараат на фустанот.
Бојата им е некаква мешавина од сива пепеласта и кремаста.:nesum:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Зависи од комбинацијата, но виолетов беше, така? ..Мислам дека одлично би ти одговарале сандалите ако земеш пепеласто-кремаст накит. Или само сив, или само кремаст, боја приближно како сандалите.

Инакууу :) јас вчера си го зедов моето фустанче :vozbud:
Муња! Подобар отколку што очекував.. сеуште нема да ставам слика, ама за некое време ќе видите и од каде ја добив првичната идеја, а секако и моето фустанче.
Многу сум задоволна, it was worth the wait & the effort.
Корсетот ми е омилен, изгледа премногу моќно некако.. штикличките ми се погодија, алките одговараат одлично со здолништето во песок боја со тул оздола, а триаголници озгора.. има скај, има нитни...
Свемир! :pos:
Многу сум пребирлива за обетки исто така..а уште тоа ми недостига, како и чантичка. Не знам дали да носам долги висечки или округли големи, би требало да бидат песок боја или сиви, сребрени.. Обетките ќе се најдат лесно.
Ако има предлози за практични мали чантички во црно со песок боја или црни со сивкасто кажувајте :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Јас си ја знам саде фризурата. :icon_lol: Ни фустан ни сандали, немам ни барано. Знам само дека немам намера да носам долг фустан, и немам намера да е розов, жолт, тиркиз итн. А да шијам не ми паѓа на крај памет... Така што 5 до 12 ќе си купам нешто, осеќам. :wub:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Каде прават вакви плетенчиња и колку пари е? :bilokojzbor: (не се вадете од памет не прашувам за мене)

Kajgana Shop

На врв Bottom