Пробај во sixx.pm или продавницата во пролазот кај спрингфилд во гтц од десна страна... На "п" беше..убиј ме не ми текнува како се викаше, ама има вакви ствари со нитни.мене уште кајш ми фалиии и кошулка..
некој да не знае ОДприлика ваков сличен барем кајш да најдам ?
У сикс Пи ем може да има , али ко што глеав онака површно пред некое време не забележав некој со нитни... а ке видам у рамстор продавницата може имаат други модели.. А оваа кај спрингфилд на П... незнам која е.. али ке ја разглеадм и можноста за ова да си купам нитни иако малце ми е сумљуво да не се заебам...Пробај во sixx.pm или продавницата во пролазот кај спрингфилд во гтц од десна страна... На "п" беше..убиј ме не ми текнува како се викаше, ама има вакви ствари со нитни.
Ако ништо друго, нитните се евтини имам искуство за мојот матурски фустан Купи си црн каиш обичен и нека ти стават нитни по желба, има нитнари сегде.. Лептокарија, чаршија..
За каиш да се заебеш? Верувај нема. Јас цело здолниште си направив поврзано од со преку 300 нитни и дел од корсет, па сеа ти видиУ сикс Пи ем може да има , али ко што глеав онака површно пред некое време не забележав некој со нитни... а ке видам у рамстор продавницата може имаат други модели.. А оваа кај спрингфилд на П... незнам која е.. али ке ја разглеадм и можноста за ова да си купам нитни иако малце ми е сумљуво да не се заебам...
Гтц приземје, карши онаа слаткарницата има една бижутерија, за 200 денари вакви каишеви.мене уште кајш ми фалиии и кошулка..
некој да не знае ОДприлика ваков сличен барем кајш да најдам ?
Види, нитни има у Лептокарија за продавање, најмногу по 10 ден. се (по нитна), исто имаат и за монтирање во принцип секаде каде што се продаваат. И низ Чаршија како што реков.ке идам низ град , да се опрај времево ке проверам и у сикс пм и у таа бижутерија што викаш иииииии ако не...
кажи кај да најдам нитни ? и са паре ? и кај има такви кај што може да ми ги монтираат ? )