T
Trajce Vasilev
Гостин
Bas koga ke se iselam ke dojdat da mi namestat optika,ali se dzabe ke otidam u germanija neka mi go liz.t od telekom tamu vo germanija odma ke namestat optika ne ko tuka si gi ladat gaz.vite po luksuzni mesta(so toa sto zimaat duplo od predvidenoto...primer smetki od 3 iljadi pa nagore).Gi nema 7 meseci da dojdat,im ides ti vikaat crveno pokazuval sistemot.Ma nemoj ziti se,drugari dvajca(ziveat vo Aerodrom so mene oddaleceni na 1 do 2km)i niv gi priklucija na optika za 2 dena,a mene ni za 7 meseci...kaj go ima be ova lugje...znam vo germanija go nema.
Druga rabota(dokaz deka rabotat so vrski):
Kaj mojata zgrada dole eden Kafic,Banka i advokat vekje imaat optika[Pravev speed test i se dokaza](i da od istata opticka mreza sto odi niz razdelnik pa eden kabel ide u zgrada kaj mene,a eden dole kaj dukjanite i gore na mezanin).Me cudi kako se povrzani kon optika koga od Telekom 7 meseci vikaat DEKA SISTEMOT POKAZUVAL CRVENO I DEKA KAJ STO ZIVEAM IMA OPTICKI KABEL NO NEMA PRIKLUCENO OPTICKA MREZA.
Eeeh da imav vrski i ja do pred 6 meseci uste koga zavrsija so mestenje na opremata ke se povrzev ali nisto..
Ima sve toa ormari aparati,nekoi so brojki,nekoi bez(gi mrzelo kabtel da gi cepnat)nekoi bez no funkcionalni,itn...
I inace...
Ima nova taksi kompanija.
Se vika: Kabtel
Druga rabota(dokaz deka rabotat so vrski):
Kaj mojata zgrada dole eden Kafic,Banka i advokat vekje imaat optika[Pravev speed test i se dokaza](i da od istata opticka mreza sto odi niz razdelnik pa eden kabel ide u zgrada kaj mene,a eden dole kaj dukjanite i gore na mezanin).Me cudi kako se povrzani kon optika koga od Telekom 7 meseci vikaat DEKA SISTEMOT POKAZUVAL CRVENO I DEKA KAJ STO ZIVEAM IMA OPTICKI KABEL NO NEMA PRIKLUCENO OPTICKA MREZA.
Eeeh da imav vrski i ja do pred 6 meseci uste koga zavrsija so mestenje na opremata ke se povrzev ali nisto..
Ima sve toa ormari aparati,nekoi so brojki,nekoi bez(gi mrzelo kabtel da gi cepnat)nekoi bez no funkcionalni,itn...
I inace...
Ima nova taksi kompanija.
Se vika: Kabtel
Последно уредено од модератор: