Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Mene iskreno najubav sport za kladenje mi e hokejot
Мене искрено ме заболе Миле што ти е тебе најубав спорт за кладење.Mene iskreno najubav sport za kladenje mi e hokejot
Da ne te bolese mile, nemase da me citirasМене искрено ме заболе Миле што ти е тебе најубав спорт за кладење.
Не вреди да се бркаат веќе Алжир, последно место со 1 освоен бод и шансите за пласман на СП веќе им се минимални (скоро невозможнo). Ги гледав пред некој ден со Замбија и технички се гледа дека се подобри ама не делуваат како воигран тим, Замбијциве имаат опасни контри и не се толку лоши добро комбинирааЗапознаен е некој со овие Африканците?..како можи Алжир со онаков состав да е последен во групата(wtf?)..и дали Египет ќе ја победи Уганда утре?..па гледам изгубиле од нив на гости..кои се тие Уганда бе?.. @Ставрогин знам дека се разбираш
Кој умор? Рубљев има изгубено само 1 сет до сега, плус немаат играно до сега меѓусебе па неможеш да тврдиш дека меч апот е на страна на Гофан, а и белгиецот влече некоја повреда, игра топло-ладно, не е во форма, изгуби 2 сета од шљакашот Пела и еден од пензионерот Бенето така да ова е многу ризичен мечГофин по 1.55 мора да се земе денес, Рублев го стига уморот и башка меч апот е на страната на Гофин.
Гасол 16.5 - не би требало да се замара и да има голема минутажа против романците.. Веќе го намалиле на 14.5 .. Хрватите треба да тепаат со Црна Гора , Русија со хендикеп да тепа..Кошаркари, кои ви се денес за на поголем влог?
Не се разбирам Џонка, јас тогаш се кладев на тимови од Уганда, врска немам за репрезентациите.Запознаен е некој со овие Африканците?..како можи Алжир со онаков состав да е последен во групата(wtf?)..и дали Египет ќе ја победи Уганда утре?..па гледам изгубиле од нив на гости..кои се тие Уганда бе?.. @Ставрогин знам дека се разбираш
Нема никаква повреда, одличен беше против Гаел. Рублев не е навикнат на ова темпо, плус идиотот игра и дубл, а ти викам и по меч ап треба Гофан да добие, Рублев не сака играчи ко Гофан кои играат прецизно и се јаки од двете крила, него му треба време да се намести на форхенд, затоа и бев сигурен дека ќе му земе сет на Гришо пошо дебилот бугарски само слајса од бекенд и му дава време да се мести на ударите. Уште против Џумхур се виде дека Рублев е уморен, многу брејкови јадеше и доста осцилираше, де добро де лошо. Сепак прв пат игра вака на Слем и мое мислење е дека Гофан е преголем залак за него моментално.Кој умор? Рубљев има изгубено само 1 сет до сега, плус немаат играно до сега меѓусебе па неможеш да тврдиш дека меч апот е на страна на Гофан, а и белгиецот влече некоја повреда, игра топло-ладно, не е во форма, изгуби 2 сета од шљакашот Пела и еден од пензионерот Бенето така да ова е многу ризичен меч