СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
DIouuQCWAAEsKw-.jpg

И нешто ја поби горната статистика , што се затрча да го браниш. :D[DOUBLEPOST=1504279448][/DOUBLEPOST]Патем не ти е ни точна .

Europe's all-time top international goalscorers
Ferenc Puskás (Hungary & Spain) – 84 goals in 89 appearances
Cristiano Ronaldo (Portugal) – 78 in 146
Sándor Kocsis (Hungary) – 75 in 68
Miroslav Klose (Germany) – 71 in 137
Gerd Müller (West Germany) – 68 in 62
Robbie Keane (Republic of Ireland) – 68 in 146
Zlatan Ibrahimović (Sweden) – 62 in 116
Imre Schlosser (Hungary) – 59 in 68
David Villa (Spain) – 59 in 97
Jan Koller (Czech Republic) – 55 in 91
Joachim Streich (East Germany) – 55 in 102
Wayne Rooney (England) – 53 in 117
Poul Nielsen (Denmark) – 52 in 38
Jon Dahl Tomasson (Denmark) – 52 in 112
Lajos Tichy (Hungary) – 51 in 72
Hakan Sükür (Turkey) – 51 in 112
Thierry Henry (France) – 51 in 123
Robin van Persie (Netherlands) – 50 in 102

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Чиле бе...
Ни Меси нема гол против Романија.

Чиле бе...
Ни Меси нема гол против Романија.

Португалија и Чиле играа во Куп на конфедерации .
Аргентина и Романија немаат официјални натпревари во некое натпреварување туку само пријателски. (на кои би настапил Меси )

Само по 1 репрезентација оди од групите? Значи ќе гледаме светско без некоја од Шпанија/Италија, најверојатно зависно од утрешниот натпревар.

Само по 1 репрезентација оди од групите? Значи ќе гледаме светско без некоја од Шпанија/Италија, најверојатно зависно од утрешниот натпревар.
Има потоа и бараж за второпласираните, таа што има најмалку бодови не игра во него.

So poluprofesionalna liga uspevaat da idat na Evropsko i se na chekor od Svetsko prvenstvo. Bez razlika dali ke uspeat ili ne, sekoja chest, dokaz deka koga se saka se' se mozhe

Realno i nie sme so poluprofesionalna da ne se lazeme

Не знам пред некој ден му се нафрливте на Макарон мислам за Верати, не знам како игра во ПСЖ, не гледам Франција освен во ЛШ (каде што ништо особено нема играно), ама за репрезентацијата е права катастрофа, една ипол утакмица нема изиграни како што треба. Вчера во првото беше срам на теренот, уште во 3та минута доби жолт картон :facepalm: (што му се случува често), исто лани против Македонија беше најслаб играч на теренот, губеше топки како ненормален, ништо не направи во играта.

25 години е веќе воопшто не е дете и дефинитивно мораше да има подобра кариера до сега, што сакате кажете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom