Не е исто кога тренер ти е моменталниов Венгер и Конте. Знае периклето да извади максимум од играчите и да ги мотивира до бескрај. Според мене топ трансфер е ова за Челзи, не ми е мене лош играч ЧеНбрлејн, а нарочито во системот на Конте би треало да гази со оглед на тоа дека во новата формација на Венгер играше добро.Абе челзијашиве не ни го знаат Окс Реално има преголем потенцијал ама тоа е тоа , крај на приказната. Ја ама баш најискрено не гледам на кој може да му земе место у Челзи. Вин-вин ситуација е трансферов. Арсенал зима асални пари за човек што не сака веќе да игра за Арсенал а е у последна година од договор а и не ни вреди приближно 35 али енглез си е енглез. Челзи си добиваат ширина у состав ионака очајна им беше.[DOUBLEPOST=1503948459][/DOUBLEPOST]Али па што знаеш може му треба чист воздух за да оствари фул потеншал. Има разлика од Венгер и Конте.
Не знам како е Мојсеј во дефанзива и во позиционирањето за таа позиција али Окс е очаен ( ако веќе се борат за винг бек) . Во напад топло-ладно е! Јас не памтам Окс да има утакмица кај што ќе има само добри потези... губи многу топки, шутира од кај ќе му прдне и тоа по 3-4 шута вади од ретардирани позиции,али ко шо реков а ти Брајанту ко што рече многу е различно под млитавиов наш и Конте.Не е исто кога тренер ти е моменталниов Венгер и Конте. Знае периклето да извади максимум од играчите и да ги мотивира до бескрај. Според мене топ трансфер е ова за Челзи, не ми е мене лош играч ЧеНбрлејн, а нарочито во системот на Конте би треало да гази со оглед на тоа дека во новата формација на Венгер играше добро.
За кого дупење?Леле кое дупење ќе биде ако замине Кутињо на 2 дена од преоден рок, а 80% тука тврдеа дека нема да си иди на 2 недели пред почеток на првенство.
Наводно 20 милиони биле проблем во бонуси. Околу 110 фиксни со 50 во бонуси
Јако ќе биде Санчез стварно ако сака да си оди, па сите да почнат да праќаат понудиЧелзи заинтересирани за Лемар исто, калакурница се последниве денови од трансфер периодот, ни медиумите не можат да постигнат.
И Ван Дајк го бараат така да ќе видиме. Инаку за Лемар и мене ми е чудно ама изгледа сакаат да добијат на длабочина и квалитет. Секако Кутињо ќе лета наредно лето (ако не и порано) па да имаат уште еден квалитетен играч во нападот. Само јас не би го зел Лемар за вакви суми (наводно 90 милиони фунти барале)А зошто им е уствари Лемар на Ливерпул? Па уште 70m понудиле а у одбрана им играат Биди и Бади.