Фудбалски/трансфер дискусии

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Секако, и во Челзи ќе се повредува често :D

Најлош играч исоадна дњка им бил :icon_lol:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.064
Поени од реакции
6.722
Абе челзијашиве не ни го знаат Окс :D Реално има преголем потенцијал ама тоа е тоа , крај на приказната. Ја ама баш најискрено не гледам на кој може да му земе место у Челзи. Вин-вин ситуација е трансферов. Арсенал зима асални пари за човек што не сака веќе да игра за Арсенал а е у последна година од договор а и не ни вреди приближно 35 али енглез си е енглез. Челзи си добиваат ширина у состав ионака очајна им беше.[DOUBLEPOST=1503948459][/DOUBLEPOST]Али па што знаеш може му треба чист воздух за да оствари фул потеншал. Има разлика од Венгер и Конте.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.853
Поени од реакции
116.040
Абе челзијашиве не ни го знаат Окс :D Реално има преголем потенцијал ама тоа е тоа , крај на приказната. Ја ама баш најискрено не гледам на кој може да му земе место у Челзи. Вин-вин ситуација е трансферов. Арсенал зима асални пари за човек што не сака веќе да игра за Арсенал а е у последна година од договор а и не ни вреди приближно 35 али енглез си е енглез. Челзи си добиваат ширина у состав ионака очајна им беше.[DOUBLEPOST=1503948459][/DOUBLEPOST]Али па што знаеш може му треба чист воздух за да оствари фул потеншал. Има разлика од Венгер и Конте.
Не е исто кога тренер ти е моменталниов Венгер и Конте. Знае периклето да извади максимум од играчите и да ги мотивира до бескрај. Според мене топ трансфер е ова за Челзи, не ми е мене лош играч ЧеНбрлејн, а нарочито во системот на Конте би треало да гази со оглед на тоа дека во новата формација на Венгер играше добро.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Navodno skoro dogovoren bil i Drinkwater za transfer vo Celzi...

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.064
Поени од реакции
6.722
Не е исто кога тренер ти е моменталниов Венгер и Конте. Знае периклето да извади максимум од играчите и да ги мотивира до бескрај. Според мене топ трансфер е ова за Челзи, не ми е мене лош играч ЧеНбрлејн, а нарочито во системот на Конте би треало да гази со оглед на тоа дека во новата формација на Венгер играше добро.
Не знам како е Мојсеј во дефанзива и во позиционирањето за таа позиција али Окс е очаен ( ако веќе се борат за винг бек) . Во напад топло-ладно е! Јас не памтам Окс да има утакмица кај што ќе има само добри потези... губи многу топки, шутира од кај ќе му прдне и тоа по 3-4 шута вади од ретардирани позиции,али ко шо реков а ти Брајанту ко што рече многу е различно под млитавиов наш и Конте.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.303
Поени од реакции
4.229
Леле кое дупење ќе биде ако замине Кутињо на 2 дена од преоден рок, а 80% тука тврдеа дека нема да си иди на 2 недели пред почеток на првенство.
Наводно 20 милиони биле проблем во бонуси. Околу 110 фиксни со 50 во бонуси :tapp:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Леле кое дупење ќе биде ако замине Кутињо на 2 дена од преоден рок, а 80% тука тврдеа дека нема да си иди на 2 недели пред почеток на првенство.
Наводно 20 милиони биле проблем во бонуси. Околу 110 фиксни со 50 во бонуси :tapp:
За кого дупење?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Челзи заинтересирани за Лемар исто, калакурница се последниве денови од трансфер периодот, ни медиумите не можат да постигнат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Челзи заинтересирани за Лемар исто, калакурница се последниве денови од трансфер периодот, ни медиумите не можат да постигнат.
Јако ќе биде Санчез стварно ако сака да си оди, па сите да почнат да праќаат понуди :D

Иначе Челзи не верувам за Лемар да се сериозно заинтересирани. А на Ливерпул ако им одбиле 70 милиони, ништо чудно и да не го пуштат.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Чим конте од мозес кој освен 2013 не фати место во челзи, ситниот педро и паничните трансфери луиз и алонсо направи играчишта и доминано освои премиер лига ќњ може и окс да го напрај играч.
Ме бендисува шо можи и централно да изигра по потреба.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.213
Поени од реакции
42.960
Ако оди Кутињо убаво би било Санчез да дојде, од сите тимови играта на Ливерпул највеќе би му одговарала.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Со среќа нека му е на Окс апсолутно го разбирам што сака да си оди па колку и да јадат лајна сега сите дека е просечен играч. Ако таков "просечен" играч не сака да ти продолжи договор јасно е колку е саатот.
Иначе секако дека ќе си игра wing-back во Челзи никогаш не ни бил тоа проблемот

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
А зошто им е уствари Лемар на Ливерпул? Па уште 70m понудиле а у одбрана им играат Биди и Бади.
И Ван Дајк го бараат така да ќе видиме. Инаку за Лемар и мене ми е чудно ама изгледа сакаат да добијат на длабочина и квалитет. Секако Кутињо ќе лета наредно лето (ако не и порано) па да имаат уште еден квалитетен играч во нападот. Само јас не би го зел Лемар за вакви суми (наводно 90 милиони фунти барале)

Kajgana Shop

На врв Bottom