Фудбалски/трансфер дискусии

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.352
Sky sources understand Tottenham have agreed a deal to sign Estudiantes defender Juan Foyth.

Sky sources
understand Kevin Wimmer is expected to have a medical at Stoke later today as Mark Hughes looks to compete a £15m deal for the Spurs defender.

Инди, Зума, Вимер... изгледа и Стоук со 3 стопери ќе ја игра сезонава. Стана популарна формацијава во ПЛ :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Инди, Зума, Вимер... изгледа и Стоук со 3 стопери ќе ја игра сезонава. Стана популарна формацијава во ПЛ :D
Не сум проверил, ама мислам дека над 10 тимови има секое коло што играат со тројца позади. Баш прееска пиша еден на твитер, да ја популаризираше Пеп формацијата, ќе се пишуваа сега книги за револуцијата која ја направил во ПЛ :D

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Не сум проверил, ама мислам дека над 10 тимови има секое коло што играат со тројца позади. Баш прееска пиша еден на твитер, да ја популаризираше Пеп формацијата, ќе се пишуваа сега книги за револуцијата која ја направил во ПЛ :D
Мислиш Ван Гал со Ајакс кога освои ЛШ... :cool:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.214
Поени од реакции
18.345
Конте е само добар мотиватор, не го бива за тактика. Што знаеш ти, јас и уште еден тон експерти и неекесперти низ фудбалскиот свет :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Па и пред да дојде Конте се играше формацијава(3-4-3) во ПЛ, само ја играа 2-3 тима преку сила.
Прв шо почна да ја игра беше Роберто Мартинез со Виган и имаше голем "успех" со тие мртовци од играчи, посебно во одбрана, неколку пати им обезбеди опстанок.После и во Евертон ја играше често и имаше една изјава дека во иднина ќе биде многу популарна формација оти ти дава стабилност во одбраната и повеќе луѓе за доминација во средниот ред.

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Inace Dortmund i 2015 i 2016ta go sakase Jarmolenko ama ne uspea da go zeme. Konecno sega uspea - za 25m vo denesno vreme i ne e preplaten.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Наводно Ливерпул имале закажано медицински за Наби Кеита денес.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Inace Dortmund i 2015 i 2016ta go sakase Jarmolenko ama ne uspea da go zeme. Konecno sega uspea - za 25m vo denesno vreme i ne e preplaten.

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Конопљанка не покажа нешто посебно и не се изнаигра откако ја напушти Украина

Член од
23 август 2010
Мислења
39.782
Поени од реакции
115.722
Конопљанка не покажа нешто посебно и не се изнаигра откако ја напушти Украина
Врска немаш ти, Јармоленко е топ трансфер, супер играч, не го преплати Дортмунд. ;););)

За едно 2 години кога ќе го продадат за 2 милиони во Сеул ќе биде непотребен играч за Дортмунд од кого Дортмунд ќарил премногу во периодот додека играл за нив. ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Мислиш Ван Гал со Ајакс кога освои ЛШ... :cool:
Зборам за лани и сезонава. Кога сите почнаа пак да играат со тројца позади, посебно против Челзи лани, за да пробаат да победат некако :D
Нормално дека се играше и претходно, ама како што кажав, Конте направи голем дел от тимовите да почнат така да играат. Ван Гал проба и кога дојде во Јунајтед, ама знаеме како му помина тоа :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Наводно Ливерпул имале закажано медицински за Наби Кеита денес.
Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
Наби Кеита во Ливерпул за 48 милиони фунти ама од наредно лето. Сезонава останува во Лајпциг

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јармоленко или Конопљанка? Да не се смешавте? Јармоленко не дека го немам гледано ама 10 години да дремиш во Киев или си неамбициозен или толку му е плафонот ама ќе видиме како ќе се покаже.[DOUBLEPOST=1503928907][/DOUBLEPOST]
Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.
Го зедовте и Кеита ама од 1 јули 2018.

Kajgana Shop

На врв Bottom