- Член од
- 28 февруари 2017
- Мислења
- 2.770
- Поени од реакции
- 2.682
Затоа вие ќе не зезнете , ќе си го купите Окс , со тоа глобусот .Некогаш затоа што имал голема глава
Затоа вие ќе не зезнете , ќе си го купите Окс , со тоа глобусот .Некогаш затоа што имал голема глава
Не сум проверил, ама мислам дека над 10 тимови има секое коло што играат со тројца позади. Баш прееска пиша еден на твитер, да ја популаризираше Пеп формацијата, ќе се пишуваа сега книги за револуцијата која ја направил во ПЛИнди, Зума, Вимер... изгледа и Стоук со 3 стопери ќе ја игра сезонава. Стана популарна формацијава во ПЛ
Мислиш Ван Гал со Ајакс кога освои ЛШ...Не сум проверил, ама мислам дека над 10 тимови има секое коло што играат со тројца позади. Баш прееска пиша еден на твитер, да ја популаризираше Пеп формацијата, ќе се пишуваа сега книги за револуцијата која ја направил во ПЛ
Конте е само добар мотиватор, не го бива за тактика. Што знаеш ти, јас и уште еден тон експерти и неекесперти низ фудбалскиот светНе сум проверил, ама мислам дека над 10 тимови има секое коло што играат со тројца позади. Баш прееска пиша еден на твитер, да ја популаризираше Пеп формацијата, ќе се пишуваа сега книги за револуцијата која ја направил во ПЛ
Конопљанка не покажа нешто посебно и не се изнаигра откако ја напушти УкраинаInace Dortmund i 2015 i 2016ta go sakase Jarmolenko ama ne uspea da go zeme. Konecno sega uspea - za 25m vo denesno vreme i ne e preplaten.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Врска немаш ти, Јармоленко е топ трансфер, супер играч, не го преплати Дортмунд.Конопљанка не покажа нешто посебно и не се изнаигра откако ја напушти Украина
Зборам за лани и сезонава. Кога сите почнаа пак да играат со тројца позади, посебно против Челзи лани, за да пробаат да победат некакоМислиш Ван Гал со Ајакс кога освои ЛШ...
Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.Наводно Ливерпул имале закажано медицински за Наби Кеита денес.
Го зедовте и Кеита ама од 1 јули 2018.Се неам пуштено на ФБ ама денес кружат иМформации дека Ливерпул испратил понуда од 70м евра за Лемар.