Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде, ајде привлекуваме туристи.
И туристички град ќе стане Струмица.
Mака мее шо не ојдех на отвараajнто саа гледам ного народ е имало.
Нек ни е честито трговскио na сите Струмичане.
Супер е трговскио и од вонка и од внатре. Само имам една замерка.Мислам оти требало да го одделат некак пазаро и да го затворат од горе. Некак глупо ми е на пример некој кустумисан со актовка ќе се прошете низ тезгите и ќе се каче у некоо канцеларија на 2-3 спрат или ќе излезе некој од кафич и доле право гледе зеленчук и овошје.
Сепак добар е трговскио. Модерен е... Само дај боже и тии шо ќе идат да продават на тезгите да се цивилизират малко да не праат ѓубре и крш насегде.
Се на се моја оценка 9![]()
Трговскио се нај нај немам зборови ама ного прос народ има у Струмица така да не верувам да трае ного време:pos2:
Ке треба обезбедуване да има на секој метар за да не се прават бели иначе ојде од рака.....
А ти градскио?Абе никаде цивилизираните не прават бељи.....знае се кои ги праве...дојденците-сељаците...без навреда де....
:smir:
A да те ставаме тебе така оти ми изгледаш ного "голем" па ти да го обезбедуваш тај прос народ?!![]()
Не се секири, толкава инвестиција нема да пропадне, ќе има ред и правила, а ќе се спроведуват санкции за неправилностите и грешките. :helou: