Струмица

Ајде, ајде привлекуваме туристи.

И туристички град ќе стане Струмица. :)

Mака мее шо не ојдех на отвараajнто саа гледам ного народ е имало.
Нек ни е честито трговскио нa сите Струмичане.

Ајде, ајде привлекуваме туристи.

И туристички град ќе стане Струмица. :)

Mака мее шо не ојдех на отвараajнто саа гледам ного народ е имало.
Нек ни е честито трговскио na сите Струмичане.

ее не да имаше народ... не се дишаше

Супер е трговскио и од вонка и од внатре. Само имам една замерка.Мислам оти требало да го одделат некак пазаро и да го затворат од горе. Некак глупо ми е на пример некој кустумисан со актовка ќе се прошете низ тезгите и ќе се каче у некоо канцеларија на 2-3 спрат или ќе излезе некој од кафич и доле право гледе зеленчук и овошје.
Сепак добар е трговскио. Модерен е... Само дај боже и тии шо ќе идат да продават на тезгите да се цивилизират малко да не праат ѓубре и крш насегде.

Се на се моја оценка 9 :)

Супер е трговскио и од вонка и од внатре. Само имам една замерка.Мислам оти требало да го одделат некак пазаро и да го затворат од горе. Некак глупо ми е на пример некој кустумисан со актовка ќе се прошете низ тезгите и ќе се каче у некоо канцеларија на 2-3 спрат или ќе излезе некој од кафич и доле право гледе зеленчук и овошје.
Сепак добар е трговскио. Модерен е... Само дај боже и тии шо ќе идат да продават на тезгите да се цивилизират малко да не праат ѓубре и крш насегде.

Се на се моја оценка 9 :)

Е да ... Да се надеваме дека ке е тка...а не как шо беше пазаро порано.....

Имаше една тезга наредано сичко фино лепо, овошје, зеленчук, такви работи, ама наште црнци сношти у гужвата га исплачкаа на цело... Не само тие шо продават, и народо треба да се понаше как шо доликува на такво место...

Епа така е коо се нема свест. Преѓи другарките ми кажуват некои човеци по цели лотки си зимале право, па и за дома да си носат, мислаш јадене не виделе... Чим е без пари и ај удри...

Трговскио се нај нај немам зборови ама ного прос народ има у Струмица така да не верувам да трае ного време :toe::pos2:
Ке треба обезбедуване да има на секој метар за да не се прават бели иначе ојде од рака.....

Абе никаде цивилизираните не прават бељи.....знае се кои ги праве...дојденците-сељаците...без навреда де....:toe:

:smir:

Трговскио се нај нај немам зборови ама ного прос народ има у Струмица така да не верувам да трае ного време :toe::pos2:
Ке треба обезбедуване да има на секој метар за да не се прават бели иначе ојде од рака.....

A да те ставаме тебе така оти ми изгледаш ного "голем" па ти да го обезбедуваш тај прос народ?!
icon_lol.gif

Не се секири, толкава инвестиција нема да пропадне, ќе има ред и правила, а ќе се спроведуват санкции за неправилностите и грешките. :helou:

Абе никаде цивилизираните не прават бељи.....знае се кои ги праве...дојденците-сељаците...без навреда де....:toe:

:smir:
А ти градскио?

Не са занесуви ако си од струмица сигурно мајка ти и татко ти са од рич.Ти си сега некултурнио и нецивилизиран чим вреѓаш.
Ај така.
Свашта бе.

Јас кажала сум еднач и пак ќе кажам, најголемите сељаци(со тешко Љ) се од градо, а тие шо се од села се селани.Има далеко по културен народ од селата.

Ќе се согласам со тебе, мош малце оф топик е, ама ако треба и нека се брише, значи ка прааме маабет за човек од село, викам селанец :) а за сељак, значи говораме за некој шо нема две чисти у главата, нема појма шо работе у живото и така си тресе глупости ...

Многу добар пазар/трговски ви направија. Навистина, едно гооолемо БРАВО! Гледав на тв за отварањето и стварно светски делува. Поздрав до сите струмичани и струмичанки и се гледаме за карневалот. ;)

Eј тук та поддржувум...и не сум се сетила оти така може да се разликуват...селанец од сељак...браво....игра на букви и фонетика....Јас сум од село и знам оти у село е поубаво да живееш, по мирно, по чист воздух.....е сеа нема кафиче на секој чекор или трговски центаре или пак стоковни куќи но пак си е поубаво....ама тава да живејш у село не значе оти си прост, некултурен, гнасен...или овчар.....јас живем на крај на село...и ми е много мирно, нема коли да ми брмчат ни прашина да ми дигат, шо убаво се наспивиш....ако би избирала дек да живеам ке се потпишам со двете раце за у село......секако нај убавој да си живејш и у село и у град...оти ако работиш у градо..тогај ного патни ке имаш...
А иначе и на мене ми е мака шо не бех на отваранто на Трговскио сеа коа ке си дојдам...има цел ден у него да се шеткарам у него
патем да питам абе кога ке неј карневало...да си планирам....хихихи

A да те ставаме тебе така оти ми изгледаш ного "голем" па ти да го обезбедуваш тај прос народ?!
icon_lol.gif

Не се секири, толкава инвестиција нема да пропадне, ќе има ред и правила, а ќе се спроведуват санкции за неправилностите и грешките. :helou:

Абе кискин не се изместуви толко, ме знааш кој сум само не ти текнува ај некој пат мош ке ти кажам....:pos2::pos2::pos2:

(сети се коо идаах кај тебе у двд-то кај мосто):vozbud::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom