E
Epsilon
Гостин
Bro, ovoj e comedy.Grown ups dvojkata e dobar.
Ako e za random filmciste, daj horor.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Bro, ovoj e comedy.Grown ups dvojkata e dobar.
Исто се чувствував. На моменти дури и не ми се веруваше како можеле сценаристите да напишат таков очај. И завршува филмот, отварам letterboxd да го логнам, и прво што ми падна во око, неколку рецензии во кои го величаат како неколкукратно подобар од Prometheus. Wait, what? Друг филм јас гледав, или овие поим немаат што гледаат? Цела среќа на форумов не сум единствен!Alien :Covenant е поужасен филм него шо мислев ,ебати borefest и 6.6 на имдб му е многу.
Кажи им на експертиве на форумов што оценка му имаш ставено, за да те подучат како се оценуваат филмови, и како треба да го оцениш.Исто се чувствував. На моменти дури и не ми се веруваше како можеле сценаристите да напишат таков очај. И завршува филмот, отварам letterboxd да го логнам, и прво што ми падна во око, неколку рецензии во кои го величаат како неколкукратно подобар од Prometheus. Wait, what? Друг филм јас гледав, или овие поим немаат што гледаат? Цела среќа на форумов не сум единствен!
Не сфатив баш. Плавуш! 6/10 му дадов. Две оценки помалку од Prometheus.Кажи им на експертиве на форумов што оценка му имаш ставено, за да те подучат како се оценуваат филмови, и како треба да го оцениш.
премногу си им дал и на дватаНе сфатив баш. Плавуш! 6/10 му дадов. Две оценки помалку од Prometheus.
Лесна му земја. Убаво си поживеал. Како дете фатив некои негови филмови кои со големо задоцнување се прикажуваа на МТВ (или тогаш се' уште беше РТ Скопје. Ми беа смешни, ама на 9-10 години многу работи можат да бидат такви. Колку што се сеќавам Луис беше неков преод или комбинација на Чаплин и далеку помладиот Џ. Кери.https://www.nytimes.com/2017/08/20/movies/jerry-lewis-dead-celebrated-comedian-and-filmmaker.html
Jerry Lewis 91godina pocinal utrovo RIP
The Nice Guys и Spy гледани ти се?Предлог добра комедија?
grown ups dvojkataПредлог добра комедија?
Ниту еден од двата не ми се гледани, и плус би ми одговарале периодов бидејќи пред 2 саати ја завршив Beverly Hills Cop триологијата.The Nice Guys и Spy гледани ти се?
Гледаноgrown ups dvojkata
Добри се и двата, ѕирни гиНиту еден од двата не ми се гледани, и плус би ми одговарале периодов бидејќи пред 2 саати ја завршив Beverly Hills Cop триологијата.
contratiempoНекој да предложи некој добар трилер/мистерија/психолошки филм?
Не мора сите 3 жанра да се содржат во еден филм...