E
Epsilon
Гостин
Grown ups dvojkata e dobar.
Bro, ovoj e comedy.
Ako e za random filmciste, daj horor.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Grown ups dvojkata e dobar.
Исто се чувствував. На моменти дури и не ми се веруваше како можеле сценаристите да напишат таков очај. И завршува филмот, отварам letterboxd да го логнам, и прво што ми падна во око, неколку рецензии во кои го величаат како неколкукратно подобар од Prometheus. Wait, what? Друг филм јас гледав, или овие поим немаат што гледаат? Цела среќа на форумов не сум единствен!Alien :Covenant е поужасен филм него шо мислев ,ебати borefest и 6.6 на имдб му е многу.
Кажи им на експертиве на форумов што оценка му имаш ставено, за да те подучат како се оценуваат филмови, и како треба да го оцениш.Исто се чувствував. На моменти дури и не ми се веруваше како можеле сценаристите да напишат таков очај. И завршува филмот, отварам letterboxd да го логнам, и прво што ми падна во око, неколку рецензии во кои го величаат како неколкукратно подобар од Prometheus. Wait, what? Друг филм јас гледав, или овие поим немаат што гледаат? Цела среќа на форумов не сум единствен!
Не сфатив баш. Плавуш! 6/10 му дадов. Две оценки помалку од Prometheus.Кажи им на експертиве на форумов што оценка му имаш ставено, за да те подучат како се оценуваат филмови, и како треба да го оцениш.
премногу си им дал и на дватаНе сфатив баш. Плавуш! 6/10 му дадов. Две оценки помалку од Prometheus.
https://www.nytimes.com/2017/08/20/movies/jerry-lewis-dead-celebrated-comedian-and-filmmaker.html
Jerry Lewis 91godina pocinal utrovo RIP
The Nice Guys и Spy гледани ти се?Предлог добра комедија?
Предлог добра комедија?
The Nice Guys и Spy гледани ти се?
grown ups dvojkata
Добри се и двата, ѕирни гиНиту еден од двата не ми се гледани, и плус би ми одговарале периодов бидејќи пред 2 саати ја завршив Beverly Hills Cop триологијата.
contratiempoНекој да предложи некој добар трилер/мистерија/психолошки филм?
Не мора сите 3 жанра да се содржат во еден филм...