Фан Клуб: Барселона

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.710
Поени од реакции
22.849
Можен состав за вечерва :eek:

Тер Штеген
Видал - Маске - Умтити - Алба
Бускетс
Ракитич - Роберто
Меси - Пако - Деулофеу​

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.970
Незнам дали е заради терористичкиот напад или бојкот , али полупразен стадион во првото коло од новата сезона, не памтам да било вака особено во 8 саат во недела. :icon_lol:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Комбинација на фактори, ама денес ми се чини дека има 30.000 публика

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Појака атмосфера има денес од класикото милијарда пати. Навивачката група се жалеше дека прескапи се картите, иначе прејако делува копов со навивачиве, не како тие од Реал платениците кои морале да бидат со бели маици, да стојат цел натпревар, а ако не присуствуваат морале да пријават најдоцна 40 минути пред почеток на мечот, иначе нема плата :pos:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.970
Делофеу би го дал на првиот тим шо ќе се понуди да му ги плати патните трошоци. Дупка без дно е ликот , неможе топка да исконтролира камоли нешто друго.
Рано е да се зборува за Семедо али како да го гледам Дани Алвес. :D Брзина , техника , каков само осет има за трчање во празно. Заедно со Умтити двата најдобри трансфери во последните 2 години.[DOUBLEPOST=1503255447][/DOUBLEPOST]Треба да го искритикуваш за да му тргне. :pos:

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Семедо поќе на Абидал ми мава мене само што е нормалено поталентиран офанзивно.. Ја има таа елеганција во движењето шо ја имаше Абидал.. Алвеш беше ко кокошка без гла

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.419
Поени од реакции
38.970
Семедо искина, играчиште. Меси ја скрши стативата, хет-трик, комотно можеше да биде 5-0. Пред се покажаа страшна желба , особено Меси.
Роберто. :icon_lol: Не за џабе сака да си оди ако не му дадат природна позиција да си игра. Искина заедно со Семедо, убедливо двајцата најдобри поединци на теренот. Роберто и Сери би биле добар тандем на средина, вакви борци се потребни, само да го потпишат црнчето.
На Меси се гледаше дека му фали партнер во нападот , јас мислам дека воопшто ќе немаме проблеми ако го потпишат Дембеле. МСД и 100 гола во лигата се загарантирани како ништо.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Coutinho is moving away from Barcelona. The signing of the player is impossible to this day. [@gerardromero]
PSG are willing to listen to offers for Di Maria. Barcelona are ready to place a bid. [rac1]
Di Maria could leave PSG for €40M. [@gerardromero]
Dembélé is hours away from becoming a Barcelona player. He's expected to travel to Barcelona to complete a move. [@GFFN] The deal is expected to reach the €120M mark. [@GFFN]

Доста беше Кутињо, ионака преценет и преплатен ќе беше...130 милиони не вреди тоа е сигурно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кутињо не вреди 130, Дембеле вреди 120??
Роберто, Семедо и Умтити се иднината на тимов, се друго беше просечно денес, со по некој блесок (Маске со стартот од позадина:cuc::cuc:). Меси не го сакаше топка денес, Деулофеу и не беше толку слаб, ама далеку е од одличен, Пако го немаше на теренов...
Долга е сезонава, Бетис не се никакво мерило за јачинава на тимов, ќе видиме како ќе се одвиваат работиве.

Член од
20 април 2009
Мислења
994
Поени од реакции
946
Ни Дембеле не вреди 120, тој моментално е поблиску до Барса, и има огромен потенцијал да се развие во супер играч.Трансферот на Нејмар го диктираше пазарот. Кутињо според квалитетот никогаш не бил прва опција, како на пример Верати. Се она што се случи го направи да биде топ приоритет, но цело лето го загубија натпреварувајќи се со тврдоглавиот Клоп. Изгубивме драгоцено време. 130 милиони се премија за Ливерпул.Сте ги прочитале условите на Ливерпул? Тоа е навредливо! Исто е и со Дембеле. Ако веќе ги понудиле тие пари и не се прифатени подобро да се откажат од нив.Каде е тука гордоста и достоинството на клубот? Си играат како што си сакаат со Барселона.

Kajgana Shop

На врв Bottom