Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Ќе го дадат Кутињо и плус доплата 35 милиони за Делофеу
Овој да ги ебе некои ликови од фан клубот Интер, што викаа за Кутињо дека било грабеж што сме го продале на Ливерпул за 11М евра.
Овие од Серија А темава тотално изгубен сенс за реалност имале![]()
Милер не постои веќе 2 години.
Од каде сега две сезони? Во сезоната 2015/2016 Милер постигна 20 гола и 7 асистенции во Бундеслигата додека во ЛШ од 12 натпревари има 8 голови и 2 асистенции. Значи севкупно рачунајки ги Бундес и ЛШ има 28 гола и 9 асистенции постигнато во сезоната 2015/2016. За вакви огромни бројки да кажете дека не постоел таа сезона е многу смешноНе реков јас дека не го бива Милер, иако последниве две сезони само надоле оди. Ама ти го направи Кутињо аматер, а не си го ни гледал![]()
Искрено не би ме чудело оној Кондогбија за година две да испадне Виеира,Јаја Туре и Сидорф во едно откако ќе го дадат во Валенсија Интер
Кажа човекот кој цела Бундес лига ја користи како база за калење на играчи.
Ок, една година. Пак не го мења фактот дека изгледаше изгубено и далеку од неговиот стандард и дека моментално никој не би понудил 100 милиони за него.Од каде сега две сезони? Во сезоната 2015/2016 Милер постигна 20 гола и 7 асистенции во Бундеслигата додека во ЛШ од 12 натпревари има 8 голови и 2 асистенции. Значи севкупно рачунајки ги Бундес и ЛШ има 28 гола и 9 асистенции постигнато во сезоната 2015/2016. За вакви огромни бројки да кажете дека не постоел таа сезона е многу смешно
Е минатата 2016/2017 сезона му падна формата и во Бундес имаше 5 гола и 14 асистенции. Во ЛШ постигна 3 гола.
Па и многу членови се согласуваат со тоа дека не постоел последните две сезони, не минатата туку последните две вклучувајќи ја и 2015/2016 каде што има 20 гола во Бундес и 8 гола во ЛШ.
Дечки дајте кога не пратите некој тим и ептен ретко ги гледате натпреварите на тој тим барем не коментирајте и не тресете глупости.
Тој можеби не, ама халфот Муриљо што го купија од Интер сигурен сум дека ќе им биде погодок.Искрено не би ме чудело оној Кондогбија за година две да испадне Виеира,Јаја Туре и Сидорф во едно откако ќе го дадат во Валенсија Интер![]()
Што се потресе толку па ти, за Марли и за Џони експертизите се однесуваше тоа
Дибала преценет, Ред (со точка) Девил одговорно тврди дека Сандерленд за Брауншвајг (рандом германски/италијански мал тим) била екипишта, имало 6 фаворити за титула, ама грешка се изразил, Пеја со експертизите за Сиена, пеналите и што ли не, Донев... едноставно Донев.
Да не ја заборавиме страшната екипа Тотенхем, само што ние не сме ги гледале и затоа не можеме да увидеме дека Реал треба да се тресе од нив за европскиот трон.
Урнебесен пост......