Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
@Хоуп ќе може за Good Bad and Weird да пишеш мала рецензија или еве не мора рецензија, две реченици пиши. Баш ме интересира како ти поминал филмот.

Тие сите тројца ги сакам и плус таткото од возот за Бусан најјаки корејски актери ми се. Филмот забавен е има и акција и смешки, не ми беше досаден ко повеќето вестерн, знаат да ми здосадат на моменти... Овој таманче, се како што треба да си биде.

The Front Line да го гледаш.

Тие сите тројца ги сакам и плус таткото од возот за Бусан најјаки корејски актери ми се. Филмот забавен е има и акција и смешки, не ми беше досаден ко повеќето вестерн, знаат да ми здосадат на моменти... Овој таманче, се како што треба да си биде.

The Front Line да го гледаш.
Сум го гледал. Јас кога гледав корејски филмови вие плачевте на Титаник. :D

Ме бендиса данкирк. тензичен, спектакуларен, интересно заплетен, како да глеам некаква фузија на гравити(филм каде шти е прикажана една ситуација) и мементо(самиот тајмлајн и раскажувањето на приказната од различните перспективи).
За најдобро дело на Нолан е далеку ама многу солиден филм и вреди да се изгледа барем уште еднаш.
8.5/10

aj preporacajte nekoe filmiste ko shoot caller. ( ako nekoj go nema gledano filmov, vo glavni ulogi e akterot Jaime Lannister od Game of thrones :D )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom