Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Високи цени за игрчите од Сериа А. Скоро сите над 10 мил.

Сите нови играчи во лигата се 4.5 милиони.
Старите веројатно продолжија од таму кај што застанаа лани.

Набрзина ги ресетирале и додале нови играчи во базата.

Ќе ги играм повторно, но очекувам повторно неодговорни да се во водењето на лигиве.
Во ла лига 39то коло пишува. Во француско распоред од прв коло ставиле.

Инаку не ни ги исплатија наградите на мене и Ули од лани.

nemozes eden asalen napagac da kupis site od 20 mil nagore cc

Сите нови играчи во лигата се 4.5 милиони.
Старите веројатно продолжија од таму кај што застанаа лани.

Набрзина ги ресетирале и додале нови играчи во базата.

Ќе ги играм повторно, но очекувам повторно неодговорни да се во водењето на лигиве.
Во ла лига 39то коло пишува. Во француско распоред од прв коло ставиле.

Инаку не ни ги исплатија наградите на мене и Ули од лани.
Очајно лоша е фантази за Серија А. Цените на скоро сите нови играчи 4,5, првотимците од поголемите тимови 10+, не можеш да купиш повеќе од еден јак играч, срање годинава.

zatoa jas gi kupiv site novi sto se po 4.5 :)

a za napagac dobar pod 20 nemozas da najdis.

Во Ла Лига пример ми се допаѓа што не може од старт Меси и Роналдо да ги имаш во тим.

Повеќе ми пречи што сите нови се по 4.5м, отколку што ѕвездиве се прескапи.
Во Француска скоро и да нема тим што ќе го нема Нејмар вака.

so ovoj ke pocnam pa ke vidame :)
Untitled.png

@Марли ти не играш фантази Сериа А?

Iskreno ne sum igral do sea, samo premier liga.
Probav pred 2-3 godine ama interfejsot i izgledot na sajtot ne mi se svidzase, ama dobro me podseti deka i eden drugar mi rece da igram godinava pa mu obekjav deka kje napraem tim.
Pa koga ce sredim pokasno kje vlezam vo kajgana ligata[DOUBLEPOST=1502823647][/DOUBLEPOST]
X4X8-4gmQGKbH0Z3A7XbvQ.png

Не требаше да ме викате, ќе ве изгазим :masa:

Последно уредено:
Ke zapocneme so ovoj tim pa ke vidime kako ke se odvivat rabotite. Inaku ovoj sirigu ke bide prv golman na torino ili da go menuvam ?
pKoM7hK.png
[DOUBLEPOST=1503055286][/DOUBLEPOST]Koga probuvam da se logiram na fantasy bundes liga mi go dava ovaa , ima nekoj dr problem vakov ?
PBnj6sP.png

Koga probuvam da se logiram na fantasy bundes liga mi go dava ovaa , ima nekoj dr problem vakov ?

И кај мене така прави, кликаш advanced па proceed advances али како и да е не се наместени позициите на играчите во фантази Бундес така да не можеш тим да направиш. Ако сакаш официјалната фантази Бундеслига да ја играш има и тема отворено каде што имаме и Кајгана лига. Повели ако сакаш да играш https://forum.kajgana.com/threads/official-fantasy-bundesliga.81696/page-2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom