Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ги научија дека за се шо мрда фрлаат по 50 милиона и сеа шо мајка бараат кај Џонкава со 18...А овој да ти вреди мин. 60

Па реално у право се, нема поента да продадат стандарден првотимец при крајот на трансфер рокот за 18мил, за тие пари нема да можат замена да најдат.

Barcelona general manager Pep Segura says the club are “close” to signing Philippe Coutinho and Ousmane Dembele.

“Missing out on a trophy? I’m more hurt by that than how we played in the first half,” he told TV3.

“Madrid were better than us on occasions, but we must stick with the account we gave of ourselves in the second half, the attitude and commitment. I hope we stick with it in our League matches.

“Signings? We’ll strengthen the team in the next few days. Coutinho and Dembele? We’re close, but until everything is finalised, we can’t say anything else. We hope they can wear Barca’s jersey.
Watzke: Barsa ne se pomrdna ni milimetar ne znam od kaj im e optimizmot deka ke go zemat Dembele. [emoji1]

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Watzke: Barsa ne se pomrdna ni milimetar ne znam od kaj im e optimizmot deka ke go zemat Dembele. [emoji1]

И ти како Пеја да не мислиш дека се истите играчи ќе остани Барселона?..посебно после ваков дебакл од Реал Мадрид каде притисокот за трансфери кај нив е огромен?..ќе ви го купат Дембеле не се секирај..и Кутињо во пакет.

И ти како Пеја да не мислиш дека се истите играчи ќе остани Барселона?..посебно после ваков дебакл од Реал Мадрид каде притисокот за трансфери кај нив е огромен?..ќе ви го купат Дембеле не се секирај..и Кутињо во пакет.
E ako poznati se uslovite. Watzke dodade deka na menadzerot na barsa mozebi uste mu se vrtelo od porazot protiv real.

Леле Џониво еј :ROFLMAO:
Не викам дека нема да ги земат 100% Дембеле и Кутињо, ама како пишуваш, ко да мора другите клубови да им дадат играчи, не смеело они со моменталните да останат. Пак последниот збор го има клубот што треба да продаде, нема Барса се во свои раце.

Две страни од една паричка се Џони и Пеџа. Игорче само праи гужва. :D
Едниот вика не смее да останат со тие играчи - што може да се деси, друг е сигурен дека нема да го продадат играчот - што и тоа како може да се деси. Да видиме на која страна ќе се заврти паричката на крај, ќе биде интересно по темиве во секој случај. :kafence:

Осеќам дека АКО си отиде Кутињо, ќе ми бидат цитирани сите мислења, за лајкови, нормално.
Први што ќе ми забијат ноШ во грП ќе бидат моите побратими @Stefan-kobe и @Џонтра Волта.

Осеќам дека АКО си отиде Кутињо, ќе ми бидат цитирани сите мислења, за лајкови, нормално.
Први што ќе ми забијат ноШ во грП ќе бидат моите побратими @Stefan-kobe и @Џонтра Волта.
Никад не сум ти побратим на тебе. А иначе секако дека ќе бидеш одерен за Кутињо, нарочито за днопертизата дека колегата од репрезентација Нејмар го наговарал да дојде за да играат заедно. :)

Никад не сум ти побратим на тебе. А иначе секако дека ќе бидеш одерен за Кутињо, нарочито за днопертизата дека колегата од репрезентација Нејмар го наговарал да дојде за да играат заедно. :)

Стек, zs си измислуваш бе?
Муабетот беше дека Кутињо никад не би заиграл за Барса дека не е добар а јас ти кажав дека Нејмар имал наводно изјави дека го сака Кутињо у Барса. Познавајќи ја Барса како знае да им удоволува на ѕвездите, поготово на циганчето, постоеше можност муабетот да е вистина и дискутиравме на темата.

Стек, zs си измислуваш бе?
Муабетот беше дека Кутињо никад не би заиграл за Барса дека не е добар а јас ти кажав дека Нејмар имал наводно изјави дека го сака Кутињо у Барса. Познавајќи ја Барса како знае да им удоволува на ѕвездите, поготово на циганчето, постоеше можност муабетот да е вистина и дискутиравме на темата.
Не лажам бе, кога те убедувавме со Марио дека Кутињо не е класа играч ти се тешеше со аргументот дека Нејмар го побарал Кутињо во Барса како свој соиграч. :)

Не лажам бе, кога те убедувавме со Марио дека Кутињо не е класа играч ти се тешеше со аргументот дека Нејмар го побарал Кутињо во Барса како свој соиграч. :)

Накратко, сум се тешел дека Кутињо е класа пошто Нејмар го барал у Барса? :D
Никад неам кажано дека Кутињо е класа играч али е најблиску до класа од играчите на Ливерпул. Муабетот беше дека Кутињо никад не би играл у Барса и ако го напраи трансферот, ти си тој што треба да јадеш ремет, пошто ти викаше дека нема квалитет за таму. Мојот ремет ќе се сведе на убедувањето, дека нема да оди летово а не дека Нејмар некад го барал у Барса.

Накратко, сум се тешел дека Кутињо е класа пошто Нејмар го барал у Барса? :D
Никад неам кажано дека Кутињо е класа играч али е најблиску до класа од играчите на Ливерпул. Муабетот беше дека Кутињо никад не би играл у Барса и ако го напраи трансферот, ти си тој што треба да јадеш ремет, пошто ти викаше дека нема квалитет за таму. Мојот ремет ќе се сведе на убедувањето, дека нема да оди летово а не дека Нејмар некад го барал у Барса.
Пеја не, муабетот од твоја страна беше дека Кутињо за 10 и кусур милиони е грабеж, правен 800 000 пати на форумов, а ние ти викавме дека никако не може да биде грабеж играч што не знаеше топка да води и што се сопнуваше од линиите додека играше во Интер. Грабеж е Тони Крос за 20тина милиони, а не Кутињо. :D И ти тука нешто на заебанција дека Нејмар го барал Кутињо во Барса, бла бла, а искрено ако не си се заебавал со тоа тогаш чао.

Пеја не, муабетот од твоја страна беше дека Кутињо за 10 и кусур милиони е грабеж, правен 800 000 пати на форумов, а ние ти викавме дека никако не може да биде грабеж играч што не знаеше топка да води и што се сопнуваше од линиите додека играше во Интер. Грабеж е Тони Крос за 20тина милиони, а не Кутињо. :D И ти тука нешто на заебанција дека Нејмар го барал Кутињо во Барса, бла бла, а искрено ако не си се заебавал со тоа тогаш чао.

Кутињо увек е грабеж.

Иначе, секако дека било заебанција, нешто ко што ти викаше дека e fatta за Чоло у Интер. Уствари не, не е исто :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom