Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не е ништо посебно Окс, подобар е од Лингард ама не е тоа што ни треба. Нам ни треба готово крило на таа позиција, нешто како Бејл. Окс башка и нула константност има низ сезониве, де игра де не. Го изнашета Венгер, десно, лево крило. Сега лев вингбек. Има талент, релативно е сеуште млад 23 години ама некако не е тоа што ни треба.

Јас пак ќе речам мене ми е ептен криво што Марсиал и Рашфорд се на иста позиција, да се проба со Рашфорд десно и да биде успешен би било тоа страшен напад. Нам што ни треба е класично десно крило, Перишиќ и да се донесе би било само ептен пренатрупаност лево, освен ако не планира Мурињо да го игра само десно, ама некако ништо од него. Само ептен солидно десно крило ни треба, се друго ќе е само правење гужва.

Чекај , чекај а нели и Окс има голема глава ?

Шест години е во Арсенал, прогрес исти како Волкот. Иста песна како Смолинг. Да не беше Англичанец ќе играше сега во Бетис или Џенова.

Шест години е во Арсенал, прогрес исти како Волкот. Иста песна како Смолинг. Да не беше Англичанец ќе играше сега во Бетис или Џенова.
Мислам престрого е ова за Окс.
Мене баш ми личи како да има напредок кај него, можеби грешам...

Мислам престрого е ова за Окс.
Мене баш ми личи како да има напредок кај него, можеби грешам...
Па и немаше баш, се до лани кога смени формација Венгер. Претходно си имаше повремено блесоци. Ама 23 години има, и како вингбек стварно гледам ептен голем потенцијал. Игра и лево и десно. Конте сигурно би можел максимум да извади од него, затоа и се заинтересирани Челзи.

Е сега Арсен рече немало да го дава, ама во последна година од договор е и им одби нов. Челзи биле спремни 35 милиони да понудат, а Арсенал ништо чудно да решат дека не можат таква понуда да пропуштат.

Па и немаше баш, се до лани кога смени формација Венгер. Претходно си имаше повремено блесоци. Ама 23 години има, и како вингбек стварно гледам ептен голем потенцијал. Игра и лево и десно. Конте сигурно би можел максимум да извади од него, затоа и се заинтересирани Челзи.

Е сега Арсен рече немало да го дава, ама во последна година од договор е и им одби нов. Челзи биле спремни 35 милиони да понудат, а Арсенал ништо чудно да решат дека не можат таква понуда да пропуштат.

Aко Челзи го земе, ќе биде генијален потез на клубот. Ако не го земе, повторно ќе биде генијален потез. Управата на Челзи никогаш не греши.

Ама не знам што сакате повеќе. Со Волкот не доаѓа предвид да се спореди зошто тој вечитиот талент нафука 30-ка а е замена на овој. И како што рековте има 23 години. Смолинг има 27 мислам. Наброј играчи кои што покажале повеќе од него во Челзи и Јунајтед на тоа годиште последниве пет години? На една рака се бројат, така. Понекогаш ептен нереални сте со очекувањата.

Океј, е 6 години во Арсенал ама отишол на 17 а не во полна зрелост па да недокажал ништо. Најдоброто допрва доаѓа од него ако добро се изменаџира.

Батали, го испофалив упм, демек за Роналдо стануе збор, ипак поентата ми е не е отепан вечити талент како што го напрај Фросе.

20861924_1779524922076718_1147214087909002731_o.jpg

Хаххахахахахха брзо Бентекево хахаххахахахах

Иначе @Донев може и Диего Коста да игра лев вингбек, ама исто дупе ке е како Окс. Само на десна страна доаѓа до израз, на лева не постои. Гледај му ја утакмицата од петок, ке бидиш за што зборам.

Aко Челзи го земе, ќе биде генијален потез на клубот. Ако не го земе, повторно ќе биде генијален потез. Управата на Челзи никогаш не греши.
Па нормално, ако се заинтересира Јунајтед, значи не го бива, и Челзи одма ќе се откаже.
Ама не знам што сакате повеќе. Со Волкот не доаѓа предвид да се спореди зошто тој вечитиот талент нафука 30-ка а е замена на овој. И како што рековте има 23 години. Смолинг има 27 мислам. Наброј играчи кои што покажале повеќе од него во Челзи и Јунајтед на тоа годиште последниве пет години? На една рака се бројат, така. Понекогаш ептен нереални сте со очекувањата.

Океј, е 6 години во Арсенал ама отишол на 17 а не во полна зрелост па да недокажал ништо. Најдоброто допрва доаѓа од него ако добро се изменаџира.

Батали, го испофалив упм, демек за Роналдо стануе збор, ипак поентата ми е не е отепан вечити талент како што го напрај Фросе.
И јас позитивно мислење имам, само викам дека до лани немаше баш некој значителен напредок, а го знаеме веќе ептен долго. Ама, има огромен простор за напредок.

Иначе Мики вчера изигра одличен меч, а буквално никаде не видов пофалби за него. :D Разликата кога игра 10ка и кога игра крило е огромна и стварно се надевам дека конечно ќе врза повеќе јаки утакмици по ред.
Нема врска многу дали игра 10ка или крило. Мики ти е играч шо игра убо кога цел тим функционира, тогаш растура со голови и асистенции. Ама ако во тимот нешто не чини, кога се очекува тој да направи некој потег за да го крени нивото на игра, е тогаш е катастрофален. Се виде тоа во Дортмунд втората сезона кога беше катастрофа и третата сезона кога стана најдобар асистент во Бундес. Затоа никогаш нема да биди лидер на некој тим. Нешто слично како Озил.
Ибра ако се врати повеќе ќе биде заради неговото искуство во ЛШ кој може многу да допридонесе и онака уште таа титула му фали. Плус премногу натпревари има сезонава ако сака сите титули да ги освојати Ибра како втор шпиц е добредојден.
Абе остај ти искуство, нас ни требат фудбалери. Атлетико во сезоната 2013/14 немаа искуство во ЛШ па изгазија тогаш и до финале стигнаја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom