Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе Мики вчера изигра одличен меч, а буквално никаде не видов пофалби за него.Разликата кога игра 10ка и кога игра крило е огромна и стварно се надевам дека конечно ќе врза повеќе јаки утакмици по ред.
Ибра ако се врати повеќе ќе биде заради неговото искуство во ЛШ кој може многу да допридонесе и онака уште таа титула му фали. Плус премногу натпревари има сезонава ако сака сите титули да ги освојати Ибра како втор шпиц е добредојден.Матич само која сигурност ја имаИначе за шо ќе му е Ибра на Мурињо да го враќа во Јануари? Уште то фали да го игра пред Лукаку и да гледаме репризи од ланската сезона. Нормално дека е класа за Лукаку ама преумрен е, неподвижен, шо е нормално кога има 35 години и плус се курчи многу, се прај главен дека е на терен. Освен ако не го планира за џокер од клупа ама нема шанси такво нешто да прифати Ибра.
Мислиш ќе го менува дресот?Ми се чини дека со Марсијал нема да има happy ending.
Мислиш ќе го менува дресот?
Кога бил? ХахахаТака некако ми личи, многу ми е без емоција.
Таков е тој по природа.Така некако ми личи, многу ми е без емоција.